Haemme asiakkuuspäällikköä

Haemme asiakkuuspäällikköä

Haemme asiakkuuspäällikköä

04.07.2018

 

Tunnistatko potentiaalisen asiakkaan ennen muita? Kuunteletko herkällä korvalla asiakkaan tarpeita? Osaatko tuoda asiakkaan projekteihin markkinoinnillista näkökulmaa?

Tule meille töihin!

Seger Marketing on somemarkkinointiin ja brändäykseen erikoistunut mainostoimisto Teerijärveltä, Pohjanmaalta. Tavoitteenamme on luoda ympärillemme luovasti ajattelevien ihmisten keskittymä, jossa sisällöntuottajat ja designerit käyttävät ammattitaitoaan puhuttelevien brändien luomiseksi.

Työssämme kokonaisuus ratkaisee. Haluamme luoda yhdessä asiakkaidemme kanssa alusta loppuun asti mietittyjä brändejä, jotka lisäävät asiakkaidemme menestystä. Meille ei riitä ihan hyvä tai toiseksi paras. Seger Marketingilla halutaan voittaa, sillä tarkoittaahan Seger voittoa.

Asiakkainamme on pohjalaisia yrityksiä, joille toimimme täyden palvelun mainostoimistona. Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu toiminnan laajentaminen suuremmalle alueelle. Tällä hetkellä Seger Marketingilla ollaan kehittämässä uutta brändiä, joka keskittyy elintarvikeyritysten markkinointiin.

Uutena asiakkuuspäällikkönämme pääasialliset työtehtäväsi ovat uusasiakashankinnassa sekä yhteydenpidossa niin tuleviin kuin vanhoihin asiakkaisiimme. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden etsimisestä ja tapaamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös projektijohtamista.

Olet etsimämme henkilö mikäli:

– sinulla on kokemusta B2B-myynnistä
– kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi
– ymmärrät, miten markkinointi toimii somessa ja digitaalisissa kanavissa
– jaksat ajaa ympäri Suomea asiakastapaamisissa (eli sinulla on ajokortti ja auto käytössäsi tai vähintään henkilökohtainen kuljettaja)
– pysyt toimintakykyisenä suunnitelmien muuttuessa nopeastikin ja pidät ongelmien ratkomisesta
– sinulla on positiivinen asenne elämään ja saat energiaa uusien ihmisten kohtaamisesta

Lisäksi arvostamme

– teknistä osaamista
– kokemusta nettisivujen suunnittelusta
– aktiivista somepresenssiä

Tarjoamme sinulle vauhdin ja vaihtuvien tilanteiden lisäksi mahdollisuutta tehdä työstäsi itsesi näköisen. Pääset osaksi positiivista, eteenpäin pyrkivää tiimiä, jota inspiroi pohjalaisten yritysten elinvoiman ja kannattavuuden parantaminen. Kaiken tämän lisäksi pääset kehittämään myös Seger Marketingia. Jos sinulla siis riittää ideoita ja kykyä toteuttaa niitä, laita hakemusta tulemaan.

Työtehtäväsi voit hoitaa joko etänä tai Teerijärven toimistollamme (noin 30 minuutin ajomatkan päässä Kokkolasta). Syksystä alkaen meillä on työtilat myös Kokkolassa, mutta haluamme nähdä sinut Teerijärven toimistolla viikoittain.

Työnteon ohessa voit huolehtia fyysisestä kunnostasi Teerijärven toimiston yhteydessä olevalla kuntosalilla. Lisäksi pyrimme tarjoamaan kokouksissamme mahdollisimman tuoretta, lähellä tuotettua ruokaa. Sijaitseehan toimistomme ruuan alkutuotannon ydinalueella Suomessa.

Lähetä hakemus ja CV 10.8. 2018 mennessä osoitteeseen viktoria@segermarketing.fi
Lisätiedot, TJ Viktoria Forsberg puh. 044 7812 428 tai viktoria@segermarketing.fi

 

Viktoria Forsberg
Yrityksen perustaja & toimitusjohtaja

Lue lisää:

ILMAINEN SOSIAALISEN MEDIAN OPAS

Tilaa ilmainen someopas ja saat 8 yksinkertaista vinkkiä siihen kuinka hyödynnät somekanavia.

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median päivityksissä?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.