Seger Marketingin luottoluokitus on nyt AA

Seger Marketingin luottoluokitus on nyt AA

Seger Marketingin luottoluokitus on nyt AA

09.08.2018

Heinäkuussa Seger Marketingille tuli mukavia uutisia Suomen Asiakastieto Oy:stä. Olimme saaneet Suomen vahvimmat sertifikaatin AA-luokassa. Kyseinen sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka ovat luottokelpoisia ja joiden maksukäyttäytyminen on ollut hyvää.

Seger Marketing on ollut toiminnassa vasta kaksi vuotta, joten ylimpään kolmen A:n luokitukseen ei vielä tällä kertaa päästy. Suomen Asiakastieto Oy:stä kerrotaan, että liikejohdon konsultoinnissa, joka on myöskin Seger Marketingin toimiala, vain 23% pääsee luokituksessa AA-tasolle.

–       Oikeastaan tämä on ihan hyvä näin, että emme vielä saavuttaneet korkeinta luokitusta. Pidän nimittäin kilpailusta ja tavoitteista. Seuraava tavoite Seger Marketingilla onkin sitten siellä kolmen A:n luokituksessa, kertoo Seger Marketingin toimitusjohtaja Viktoria Forsberg.

–       Tavoitteisiin pääsemiseksi on tärkeää huolehtia myös omasta markkinoinnista ja myynnistä. Meillä on nyt tällä hetkellä esimerkiksi rekrytointi käynnissä, jossa etsimme vahvistusta myyntitiimiimme. Olen vakuuttunut, että onnistumme löytämään juuri meidän yrityksellemme sopivimman osaajan.

Seger Marketingilla on kokemusta hyvistä rekrytoinneista jo useampaan kertaan. Yritys on saanut houkuteltua työntekijöitä Pohjanmaan alueelle ympäri Suomen. Inspiroivan työilmapiirin mahdollistaminen onkin Viktorialle erittäin tärkeää.

–       Luova koneistomme muodostuu ihmisistä, joten minulle on tärkeää työnantajana huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista esimerkiksi kuntoilumahdollisuuksien, ergonomisten työpisteiden ja terveellisten kokoustarjoilujen muodossa.

Lisäksi se, että Seger Marketing toimii maaseudulla, laskee yrityksen kuluja huomattavasti, koska vuokrat kauempana tiheistä asumiskeskittymistä ovat pienempiä. Tällöin yrityksen varoja voidaan käyttää entistä paremmin yrityksen kehittämiseen.

–       Itse koen tämän myös siten, että me ollaan roolimalli täällä Pohjanmaan alueella toimiville yrityksille. Että jos me halutaan, että meidän asiakkaat kasvaa, niin totta kai meidän täytyy itse myös kasvaa. Sen takia meillä on nyt panostettu tosi paljon markkinointiin ja myyntiin, että me voitaisiin tulevaisuudessa tehdä hyvää tulosta ja samalla auttaa myös muita pohjalaisia yrityksiä tekemään samoin.

Saana Klemola
Copywriter

Lue lisää:

ILMAINEN SOSIAALISEN MEDIAN OPAS

Tilaa ilmainen someopas ja saat 8 yksinkertaista vinkkiä siihen kuinka hyödynnät somekanavia.

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median päivityksissä?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.