Pohjanmaalla tähdätään voittoon – I Österbotten siktar vi på Seger

Pohjanmaalla tähdätään voittoon – I Österbotten siktar vi på Seger

Pohjanmaalla tähdätään voittoon – I Österbotten siktar vi på Seger

24.09.2018

 

Me Seger Marketingilla uskomme, että yrittäjyys ja yrittäjät ovat voima, joka tekee kotiseudustamme mielenkiintoisen, innostavan ja hyvän paikan elää. Mutta työssämme somemarkkinoinnin ja brändirakentamisen saralla olemme kuitenkin huomanneet, että joskus jopa kotipaikkakunnallaan pitkään toiminut yritys on jäänyt oman kunnan väelle tyystin tuntemattomaksi.

Meidän mielestämme on tärkeää, että pohjalaisyritykset ja -yrittäjät eivät pitäisi liekkiänsä vakan alla, vaan tulisivat rohkeasti ulos teollisuushalleistaan ja toimistoistaan kertomaan omasta työstään. Uskomme, että pohjalaisyrityksillä on paljon potentiaalia kasvaa entistä menestyksekkäämmiksi yrityksiksi. Mutta menestystä on vaikea lähteä tavoittelemaan, jos kukaan ei tiedä yrityksen olemassa olosta.

Mitään uutta ei voi saavuttaa tyytymällä siihen mitä on jo olemassa, vaan tavoitteet on asetettava korkealle. Siksipä Pohjanmaalla tähdätään voittoon – I Österbotten siktar vi på Seger – syys-lokakuussa 2018.

Kun yritys lähtee tavoittelemaan voittoa Seger Marketingin kanssa, tarkoittaa se panostamista markkinointiin – erityisesti somessa.

Ensimmäiset askeleet kohti voittoa otetaan, kun someasiantuntijamme saapuvat noin tunnin mittaisille pikatreffeille yrityksen luo haastattelemaan ja ottamaan kuvia somejulkaisuja varten. Samalla yritys saa vinkkejä siitä, miten se voisi hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa entistä paremmin.

Jos yrityksessäsi ei olla oikein varmoja siitä, miten ja mitä siitä tulisi  kertoa ja näyttää muille somessa, niin tämä kampanja on juuri teille!

 

Vierailun jälkeen sometiimimme käsittelee kuvat, kirjoittaa tekstit tarvittaessa kahdelle eri kielelle ja viimeistelee vierailun aikana syntyneestä materiaalista mielenkiintoisen somejulkaisun. Lisäksi huolehdimme, että uutuuttaan kiiltelevät somejulkaisut saavat näkyvyyttä niin kampanjasivulla kuin muissakin somekanavissa.

Tartu siis tilaisuuteen ja lähde tavoittelemaan voittoa! Katso, milloin olemme paikkakunnallasi ja sovi aika pikatreffeille someasiantuntijan kanssa!

Pohjanmaalla tähdätään voittoon – I Österbotten siktar vi på Seger – aikataulu:

Teerijärvi 24.9. & 26.9.
Kruunupyy 28.9.
Alaveteli 2.10.
Luoto 4.10.
Pedersöre 8.10.
Purmo 10.10.
Ähtävä 12.10.
Pietarsaari 16.10. & 22.10.
Kokkola 18.10. & 24.10

 

Viktoria Forsberg
Yrityksen perustaja & toimitusjohtaja

Onko sinulla kysyttävää markkinoinnista? Soita Viktorialle 0447812428 tai lähetä sähköpostia viktoria@segermarketing.fi

Lue lisää:

ILMAINEN SOSIAALISEN MEDIAN OPAS

Tilaa ilmainen someopas ja saat 8 yksinkertaista vinkkiä siihen kuinka hyödynnät somekanavia.

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median päivityksissä?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.