Nimityksiä Segerillä

Nimityksiä Segerillä

 

Nimityksiä Segerillä

06.02.2019

Eilen meillä oli aihetta juhlaan täällä Seger Marketingilla! Takana on intensiivinen vuosi kehitysprojekteineen ja strategiamuutoksineen. Vuoden aikana kaksi tiimimme jäsentä on ottanut suuria harppauksia urapolullaan. He ovat kehittäneet omia vahvuuksiaan tällä vaihtelevalla alalla, jossa toimimme.

Teemme vaativaa työtä, jossa tuotetaan luovia ratkaisuja innovatiivisilla metodeilla.  Kaikki luodaan itse, eikä valmiita malleja ole juurikaan tarjolla. Suurin osa alalla työskentelevistä ammentaakin omista ideoistaan ja kokemuksistaan.

Saana Klemolan luovuus, sisällöntuotannon ymmärrys, mukaansatempaavat tekstit sekä asiantuntemus digimarkkininoinnissa ovat johtaneet hänet uusiille vastuualueille. Hänet nimitettiin eilen Seger Marketingin Social Media Manageriksi. Paljon onnea Saana!

Seger Marketinginin vahvuuksia on brändin rakentaminen visuaalisin keinoin, joiden avulla viemme asiakkaitamme aivan uudelle aikakaudelle. Luomme asiakkaillemme vaikuttavaa visuaalista viestintää sekä digitaalisesti että painotuotteissa. Saammekin usein kuulla kiitosta tästä. Se että visuaalinen ilme saadaan näkyviin kekseliäällä tavalla sekä nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa ja painotuotteissa kuuluu Ida Storbackan osaamisalueeseen.

Idan hyvä silmä designille ja visuaalisille viesteille, sekä hänen kykynsä tuottaa innovatiivisia visualisointeja sekä digiin että printtiin ovat vieneet hänet uusiin tehtäväiin urallaan. Ida on nyt nimitetty Seger Marketingin Art Directoriksi ja Social Media Expertiksi. Paljon onnea Ida!

Myöhemmin keväällä esittelemme muita vahvoja Seger Marketingin tiimin jäseniä. Seuraa meitä ja inspiroidu!

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.