Viisi vinkkiä työnantajabrändäykseen somessa

Viisi vinkkiä työnantajabrändäykseen somessa

Viisi vinkkiä työnantajabrändäykseen somessa

28.05.2019

 

VINKKI nro.1 Varaa aikaa työnantajabrändin suunnitteluun

Työnantajabrändäys ei ole yksittäinen rekrytointikampanja, vaan yrityksen strategiaan kirjattu tapa onnistua rekrytoinneissa pitkällä aikavälillä. Alkuvaiheessa sen tekemiseen tarvitaan useiden eri ihmisten näkökulmia. Näin ollen ensimmäinen askel onnistuneeseen työnantajabrändiin on, että sen suunnitteluun on tarpeeksi aikaa käytössä.

VINKKI nro.2 Aloita nyt!
Työnantajabrändiä voi, saa ja pitääkin tehdä tietoisesti jo ENNEN kuin yrityksessä on ainoatakaan avointa työpaikkaa. Tällä tavoin rekrytointitarpeen tullessa ajankohtaiseksi, yrityskulttuuriin sopivimmat hakijat ovat jo tietoisia yrityksestä, mikä taas madaltaa kynnystä työpaikan hakemiseen.

VINKKI nro.3 Anna useammalle oikeudet somekanavien käyttöön 
Kun yrityksen somekanavia voi päivittää useampi ihminen, eivät kiirelliset päivitykset jää tekemättä sairaslomien tai muiden akuuttien syiden takia.

Vinkki nro.4 Älä linkitä
Kaikki somea varten tuotettu materiaali kannattaa ladata suoraan sille alustalle, missä se julkaistaan. Esimerkiksi Youtube-videota, ei kannata julkaista Facebookissa vaan se kannattaa ladata suoraan Facebookiin. Näin saat parhaimman näkyvyyden, sillä jokainen somejätti pelaa omaan pussiinsa, eikä halua että käyttäjät siirtyvät viettämään aikaansa muiden somekanavien parissa.

 

VINKKI nro.5 Ota kaikki mukaan
Tee työnantajabrändistä ja siitä viestimisestä koko yrityksen yhteinen asia. Varmista, että kaikki yrityksen sisällä toimitusjohtajasta kesätyöntekijään tuntevat olonsa niin varmaksi ja ylpeäksi omasta työstään, että kaikista ammattiryhmistä löytyy vapaaehtoisia kertomaan kameralle, millaista heidän työnsä oikeasti on.

Lue lisää:

ILMAINEN SOSIAALISEN MEDIAN OPAS

Tilaa ilmainen someopas ja saat 8 yksinkertaista vinkkiä siihen kuinka hyödynnät somekanavia.

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median päivityksissä?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.