Seger Marketingin uudet toimitilat Vaasassa

Seger Marketingin uudet toimitilat Vaasassa

Seger Marketingin uusi toimisto Vaasassa

20.11.2019

 

Seger Marketing on muuttanut uusiin tiloihin Vaasassa. Pitkälahdenkatu 35:ssä vaikuttaa tällä hetkellä pääasiallisesti Seger Marketingin Vaasan osasto, eli Jonny, Felix (videot) ja Elin (sisällöntuotanto).

 

Uudet tilat on vuokrattu vaasalaiselta media-alan vaikuttajalta, Esa Siltalopilta. Vuokrasopimus kävi hyvin yksiin Seger Marketingin ja Esan tavoitteiden kanssa. Esa oli jo pitkään haaveillut tilojensa vuokraamisesta mainostoimistolle ja me segermarketinglaiset saimme erityisesti videotuotantoihin sopivat tilat, hyvällä sijainnilla Vaasassa.

 

Uusisssa tiloissa on mahdollisuuksia moneen. Video- ja kuvausstudion lisäksi paikalta löytyy myös äänityskoppi, jossa voi äänitellä vaikka podcasteja. Yläkerran osittain krpputorilöydöillä viihtyisäksi sisustetuissa asiakastiloissa on mukava suunnitella tulevia projekteja. Mainitsemisen arvoisia ovat myös asiakastilojen taulut, jotka Seger Marketingin Småböndersissä työtään tekevä Malin on maalannut.

Uusissa tiloissa voi vapaasta tulla käymään tervehtimään Seger Marketingin tiimiä! Jos ovi on lukossa, niin puhelinsoitolla riennämme avamaan. Ellemme sitten satu olemaan asiakaspalaverissa jossain muualla 🙂

Kuvat Seger Marketingin ja Esa Siltalopin yhteisestä tiedotustilaisuudesta muutaman viikon takaa.

 

Lue lisää:

ILMAINEN SOSIAALISEN MEDIAN OPAS

Tilaa ilmainen someopas ja saat 8 yksinkertaista vinkkiä siihen kuinka hyödynnät somekanavia.

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median päivityksissä?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.