Vinkkejä etätyön helpottamiseen

Vinkkejä etätyön helpottamiseen

Muunna puhelimesi etätoimistoksi

Nykyään on periaatteessa mahdollista työskennellä missä vain ja mistä vain, kunhan sinulla on älypuhelin. Keräsimme vinkkejä sovelluksista, jotka auttavat sinua tekemään puhelimestasi etätoimiston.

Google Hangouts

Monet pitävät tällä hetkellä kokouksia digitaalisesti. Videokokouksen järjestämistä varten on saatavilla monia ohjelmia. Me Seger Marketingilla käytämme useimmiten etäkokouksissa Google Hangoutsia ja pidämme sitä kätevänä tapana järjestää kokouksia etänä.

Microsoft To-Do

Kun on paljon muistettavaa, jokin asia voi helposti unohtua. Käytä siis muistisi tukena työkalua, joka muistuttaa tehtävistä. Microsoft To-Do on näppärä sovellus, koska se toimii kaikilla laitteillasi (PC, Mac, iOS ja Android). Suomeksi sanottuna se toimii niin, että kun kirjoitat tehtävälistan tietokoneella, se näkyy myös puhelimellasi.

Microsoft Office Lens

Tee puhelimestasi kannettava skanneri. Tämän sovelluksen avulla voit helposti skannata paperiset asiakirjat ja lähettää ne sähköpostitse vastaanottajalle tai tallentaa ne pilvipalveluun. Näppärää!

Pomodoro

Monet kokevat työnteon aikatauluttamisen kotona hankalaksi. Kokeile Pomodoro-tekniikkaa, jonka sanotaan parantavan keskittymiskykyä. Lyhyesti sanottuna tekniikassa jaetaan isompi projekti 25 minuutin jaksoihin, minkä jälkeen pidetään 5 minuutin tauko. Tauon aikana voi tehdä mitä haluaa, ja sitten on taas aika palata työn ääreen. Neljän jakson jälkeen pidetään pidempi 15-30 minuutin tauko.

Puhelimeen ladattavia Pomodoro-sovelluksia on saatavilla useita erilaisia.

7 minute workout

Kotitoimistossa tauot unohtuvat helposti ja venyttely unohtuu. Kun pidät tauon, niin mikset jumppaisi seitsemää minuuttia. Sekä keho että mieli kiittävät.

Seitsemän minuutin treenin toteuttamiseen on useita sovelluksia saatavissa.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.