Seger Marketing är en fullservice marknadsföringsbyrå med verksamhet i hela Finland och kontor på tre orter i Österbotten. Ni hittar oss i Vasa, Karleby och Småbönders. Vi hjälper företag att synas genom resultatinriktad marknadsföring och innehåll som engagerar och stärker varumärken.

 

Nu söker vi influencers från hela Finland till vår influenceragentur. Agenturen startade på bloggportalen Sevendays och har nu flyttat över till Seger Marketing för att fortsätta växa. På vår agentur tror vi på hållbar utveckling och transparens framför automatiserade kampanjer. Vår vision är att vara en föregångare när det kommer till att jobba lokalt framför globalt – vi stöder inhemska företag och lyfter fram dem i den digitala världen. 

Influencermarknadsföring kan bidra till en hållbar utveckling både socialt, ekonomiskt och ekologiskt, bara man går tillväga på rätt sätt. I nätverket finns redan utvalda influencers och kreatörer som värnar om genuina relationer till sina följare och läsare, men det finns plats för fler.

Är du aktiv på sociala medier och intresserad av att vara med på vår resa? Fyll i en intresseanmälan här och kom med! Vi ser fram emot att jobba med dig.