Seger Marketing on täyden palvelun markkinointitoimisto, joka palvelee asiakkaita kaikkialla Suomessa. Toimistomme sijaitsevat Vaasassa, Kokkolassa ja Småböndersissä. Autamme yrityksiä saamaan näkyvyyttä tulossuuntautuneella markkinoilla ja luomme sisältöä, joka koukuttaa ja vahvistaa yrityksen brändiä. 

Nyt etsimme vaikuttajia eri puolilta Suomea mukaan vaikuttaja-agentuuriimme. Agentuuri starttasi Sevendays-blogiportaalina ja sen tarina jatkuu nyt osana Seger Marketingin toimintaa. Agentuurimme kantava ajatus on vastuullisuus ja läpinäkyvyys ennemmin kuin automatisoidut kampanjat. Visiomme on olla alan edelläkävijä paikallisesti ei niinkään maailmanlaajuisesti – tuemme kotimaisia yrityksiä ja nostamme niitä esiin digitaalisen markkinoinnin keinoin.

Vaikuttajamarkkinointi voi edistää sosiaalista, taloudellista ja ekologista vastuullisuutta, kunhan vain valitut keinot ovat oikeat. Verkostossamme on jo tarkasti valikoituja vaikuttajia, joilla on aito yhteys seuraajiinsa ja lukijoihinsa, mutta meillä on myös tilaa sinulle!

Oletko aktiivinen vaikuttaja sosiaalisessa mediassa ja haluat mukaan matkalle kanssamme? Täytä yhteydenottolomake ja tule mukaan! Odotamme yhteistyötä kanssasi innolla.