Vi söker en Operativ Chef, COO, för att främja vår tillväxt.

Brinner du för ledarskap och lösningsorienterad B2B försäljning? Blir du inspirerad av kreativ marknadsföring och branding? Då har vi en utmaning för dig! 

Till den operativa chefens främsta uppgifter hör att ansvara för försäljning och att leda Seger teamet framåt i det dagliga arbetet. 

Vi erbjuder dig en energisk och flexibel arbetsmiljö, positiva och energiska kollegor och en möjlighet till att driva företaget framåt. Din huvudsakliga arbetsplats ligger i centrala Vasa, men arbetet förutsätter aktiv närvaro hos våra kunder i Österbotten och Mellersta Österbotten. Till ditt förfogande finns en firmabil, hela teamets stöd samt en försäljningsportfolio fylld med högkvalitativa produkter.

VI TROR ATT DU HAR RÄTT FÖRUTSÄTTNINGSAR FÖR ATT LYCKAS OM DU HAR: 

  • Ett gediget marknadsföringsintresse och en vilja att hållas up to date med digital marknadsföring
  • Erfarenhet av B2B försäljning och projektledning
  • Kunskap och erfarenhet av marknadsföring
  • Utmärkt kommunikationsförmåga
  • Ledarskapserfarenhet
  • En lägre eller högre högskoleutbildning inom försäljning och handel eller inom en kreativ bransch

Vi söker en erfaren person som kan leda under förändring och utveckling, som känner till branschen och som är van vid en dynamisk arbetsmiljö. Till dina arbetsuppgifter hör allt från marknadsförings- och försäljningsuppgifter till ledning av teamet och operativa uppgifter.
Seger teamet består av 14 stycken drivna marknadsföringsproffs med expertis inom ett flertal olika områden.

Är du den vi söker? 

Vi ser fram emot att få höra av dig!
Mer uppgifter fås av vd Viktoria Forsberg på tel. +358447812428 eller via mejl på viktoria@segermarketing.fi Skicka in din fritt formulerade ansökan med CV och löneanspråk senast den 16.4.2021 till viktoria@segermarketing.fi

Seger marketing är en marknadsföringsbyrå med inriktning på varumärkesbyggande, synlighet på sociala medier, webbsidor och videoproduktion. Vårt charmiga huvudkontor ligger i en gammal byskola i den lilla Österbottniska byn Småbönders i Kronoby kommun. Seger Marketing har kontor också i Vasa och Karleby. Seger Marketing grundades 2016 och är sedan 2019 en del av HSS-Media koncernen. Idag jobbar 14 stycken kreativa experter på Seger Marketing.