Haemme lahjakasta ja kokenutta Art Directoria osaksi kasvutarinaamme!

Onko sinulla kokemusta AD:n työstä jo useampi vuosi? Onko sinulla luovuuden ja visuaalisen osaamisen lisäksi vahva konseptuaalinen näkemys ja kykyä laajojenkin kokonaisuuksien hallintaan? Viihdytkö vastuuhenkilönä ja haluat olla mukana kehittämässä asiakkaidemme brändiä ja markkinointia? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Seger Marketingilla menestyt, kun:

  • Haluat luoda visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia
  • Haluat kehittää asiakkaidemme strategiaa tukeva brändi-identiteetin ja yritysmielikuvaa
  • Haluat luoda erottuvat ja tuloksia tuottavat, aidosti monikanavaiset kampanjat
  • Olet empaattinen ja positiivinen
  • Haluat ja voit ottaa vastuuta myös isommista projekteista ja viihdyt asiakkaiden parissa
  • Sinulla on ideoita ja näkemystä markkinoinnista sosiaalisessa mediassa
  • Tartut reippaasti toimeen, osaat priorisoida ja olet tottunut dynaamiseen työympäristöön
  • Sinulla on kyky kommunikoida ruotsiksi

Lisäksi työtäsi helpottaa, jos sinulla on vahva digitaalinen osaaminen ja kokemusta verkkosivun tai verkkokaupan tekemisestä tai olet innostunut oppimaan näitä WordPress-alustalla.

Tarjoamme sinulle vauhdin ja vaihtuvien tilanteiden lisäksi mahdollisuutta tehdä työstäsi itsesi näköisen. Pääset osaksi positiivista, eteenpäin pyrkivää tiimiä, jota inspiroi pohjalaisten yritysten elinvoiman ja kannattavuuden parantaminen. Kaiken tämän lisäksi pääset kehittämään myös Seger Marketingia. Jos sinulla siis riittää ideoita ja kykyä toteuttaa niitä, laita hakemusta tulemaan.

Tunnistitko itsesi?

Odotamme jo innolla yhteydenottoasi! Lisätietoja antaa TJ Viktoria Forsberg puh. 044 7812 428, viktoria@segermarketing.fi

Lähetä hakemuksesi työnäytteineen, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi 28.5.2021 mennessä Viktorialle viktoria@segermarketing.fi

Seger Marketing on markkinointitoimisto, joka on erikoistunut brändäykseen, sosiaalisen median markkinointiin, nettisivuihin ja videotuotantoon. Yrityksen pääkonttori sijaitsee vanhassa kyläkoulussa, 280 asukkaan kylässä Småböndersissä, Kruunupyyn kunnassa. Yrityksellä on toimistot myös Kokkolassa ja Vaasassa. Seger Marketing on perustettu vuonna 2016 ja vuodesta 2019 yritys on toiminut osana HSS Media -konsernia.