Seger Marketing tukee suomalaisten nettisivujen ja verkkokauppojen näkvyyttä pienille ja keskisuurille yrityksille tarkoitettujen kokonaisratkaisujen avulla.

Pandemian aikana monet yritykset ovat joutuneet mukauttamaan toimintaansa, mikä on nopeuttanut Suomen digitalisaatiota. Kuluttajakäyttäytyminen on myös muuttunut nopeasti. Tutkimusten mukaan verkkokauppojen myynti on noussut huomattavasti. Verkkokaupoista ei hankita ainoastaan vaatteita, vaan monet suomalaiset ovat esimerkiksi siirtyneet tekemään viikoittaiset ostoksensa netistä. (Statista 2021).

Pandemian aiheuttamat nopeat muutokset ovat johtaneet digitaalisten palveluiden kysynnän kasvuun varsinkin verkkokaupoissa ja nettisivuilla. Haluamme tottakai vastata kasvaneeseen kysyntään ja meillä onkin ilo kertoa, että Dennis Nygård on liittynyt tiimiimme Growth Manageriksi verkkosivujen ja sähköisen kaupan pariin.

”Kun asiakas on kiinnostunut tekemään tai uudistamaan nettisivut, emme tarjoa ainoastaan kotisivua. Haluamme pystyä tarjoamaan kattavan kokonaisratkaisun asiakkaillemme”

Voitko kertoa enemmän työstäsi Growth Managerina?

Tulen keskittymään sekä kokonaisratkaisujen luomiseen että verkkosivujen ja -kauppojen kasvuun. Seger Marketing on nimittäin todella vahva brändäyksessä ja digitaalisessa markkinoinnissa. Kun yhdistämme nyt osaamisemme näissä asioissa, pystymme kehittämään tehokkaita kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaillemme.

Kun asiakas on kiinnostunut tekemään tai uudistamaan nettisivut, emme tarjoa ainoastaan kotisivua. Haluamme pystyä tarjoamaan kattavan kokonaisratkaisun asiakkaillemme. Käytännössä se tarkoittaa, että esimerkiksi autamme heitä saamaan liikennettä nettisivuille hakukoneoptimoinnin (SEO) ja digitaalisen markkinoinnin kautta.

Päivittäisessä työssäni luon ja kehitän myös prosesseja, jotka liittyvät nettisivujen ja verkkokauppojen projektinhallintaan ja myyntiin.

Mitä olet tehnyt ennen kuin tulit mukaan Seger Marketingin tiimiin?

Työskentelin aiemmin omassa yrityksessäni hakukoneoptimoinnin parissa. Olen myös ehtinyt työskennellä monta vuotta energia-alalla projektinhallinnan parissa. Lisäksi olen perustanut start-up-yrityksen sähköisen kaupan alalle.

Olen myös työskennellyt myyntitehtävissä ja kaupan alalla, mikä mielestäni tulee olemaan valtava etu uudessa roolissani Seger Marketingilla.

Miksi ihastuit Seger Marketingiin?

Yksi suurimmista intohimoistani on auttaa paikallisia yrityksiä kasvamaan. Minulla on myös aina ollut mielenkiintoa ja paloa digitaalista teknologiaa ja verkkokaupankäyntiä kohtaan.

Seger Marketingissa minuun teki vaikutuksen se, että saan nyt työskennellä mielenkiintoisissa tehtävissä taitavan tiimin kanssa.

Tällä hetkellä Seger Marketing on myös jännittävässä kasvuvaiheessa, ja sillä on valtavasti kasvupotentiaalia. Uskon että voimme yhdessä innostuneiden työkavereideni kanssa auttaa monia yrityksiä alueellamme digitalisaation ja kasvun haasteissa!