Seger Marketingin hallitus on nimittänyt Dennis Nygårdin yrityksen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi keskiviikosta 8. syyskuuta alkaen.

Dennis on työskennellyt Seger Marketingin palveluksessa Growth Managerina toukokuusta lähtien. Hän jatkaa tässä roolissa edelleen väliaikaisen toimitusjohtajan vastuutehtävän ohella.

Seger Marketing on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa, ja Dennisin vastuulla on yhdessä muun tiimin kanssa toimittaa asiakkaille parhaat mahdolliset markkinointiratkaisut ja luoda Seger Marketingista laadukas, luova ja kannattava digimarkkinointitoimisto.

Asiakas on Seger Marketingille kaikki kaikessa. Dennisin ominaisuudet ja osaaminen yhdistettynä toimiston ammattitaitoiseen henkilökuntaan luovat jatkuvuutta ja vaikuttavuutta nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, Seger Marketingin hallituksen puheenjohtaja Niklas Nyberg sanoo.

Kaj Lindlöf, joka toimi väliaikaisesti Seger Marketingin vastuuhenkilönä kesän ajan, jatkaa edelleen yrityksen hallituksen jäsenenä.

HSS Media omistaa Seger Marketingin.