Seger Agency

Paikallisuus on meille tärkeää.

Tervetuloa Seger Agencyyn! Autamme suomalaisia yrityksiä saamaan lisää näkyvyyttä ja vahvistamaan brändiään digitaalisen markkinoinnin avulla. Me Seger Agencyssä uskomme enemmän vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyden voimaan kuin automatisoituihin kampanjoihin.

Teemme vaikuttajamarkkinointia yhdessä suomalaisten yritysten kanssa ja varmistamme, että saavutamme mitattavia tuloksia.

 

Oletko aktiivinen sosiaalisen median kanavissa ja kiinnostunut tekemään yhteistyötä yritysten kanssa? Tule mukaan vaikuttaja-agentuuriimme.

Teemme yhteistyötä läpinäkyvästi, vastuullisesti ja uskottavasti. Haluamme, että yhteistyöt vastaavat omia ja seuraajiesi arvoja. Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme? Täytä siinä tapauksessa taustatietolomake.

Viihdytkö kameran edessä? Onko sinusta mukavaa näkyä sosiaalisessa mediassa?

Seger Agency etsii jatkuvasti kaikenikäisiä ja -kokoisia lahjakkaita persoonia tuleviin video- ja mainosprojekteihin. Seger-tiimi on luova ja meillä on jatkuvasti käynnissä mielenkiintoisia kampanjoita. Ilmoittaudu avustajaksi tästä!

Haluaako yrityksesi tavoittaa uusia kohderyhmiä? Haluatteko vahvistaa brändiänne sosiaalisen median kanavissa? Vaikuttajamarkkinointi on kasvava ja tehokas markkinointikeino.

Verkostossamme on vaikuttajia ja sisällöntuottajia, jotka sopivat erilaisten yritysten tarpeisiin ja kattavat erilaisia kohderyhmiä. Laadimme yhdessä yrityksesi kanssa strategisen suunnitelman, joka sopii tarpeisiinne. Lue lisää vaikuttajamarkkinoinnin mahdollisuuksista.

Visiomme

 

Seger Agency haluaa olla edelläkävijä paikallisen vaikuttamisen puolestapuhujana – tuemme kotimaisia yrityksiä ja lisäämme niiden näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Vaikuttajamarkkinointi voi edistää sosiaalista, taloudellista ja ekologista vastuullisuutta, kunhan vain valitut keinot ovat oikeat. Agentuurimme tulokset ovat aina mitattavia ja pyrimme siihen, että yhteistyö yrityksen ja vaikuttajan välillä on pitkäaikaista ja vastuullista. Verkostossamme on tarkasti valikoituja vaikuttajia, joilla on aito yhteys seuraajiinsa ja lukijoihinsa.