Google Ads markkinointi

Lisää myyntiä ja liikennettä Google Adsin avulla

Googlen kohdistettu hakukonemarkkinointi (SEM) on tehokas tapa tavoittaa oikea kohderyhmä. Yrityksemme Paid Search- ja Google Ads -palvelut soveltuvat tavoitteisiinne hyvin erityisesti silloin, kun potentiaalisilla asiakkaillanne on jo tietty tarve. Google Ads -strategiamme avulla luomme kustannustehokkaita kampanjoita, joiden tulokset ovat mitattavia.

Miksi Google Ads on niin tärkeä markkinointikanava yrityksille?

Google on tällä hetkellä Suomen käytetyin hakukone 95 % markkinaosuudella
(Globalstats). Google Adsin kautta tavoitat tehokkaasti hyvin tarkasti rajatun
kohderyhmän, joka on kiinnostunut tuotteistasi tai palveluistasi.
Google Adsin toinen hyöty on, että mainoskustannukset määräytyvät klikkausten mukaan, joten maksat vain silloin, kun mainostasi klikataan. Tämän takia Google Ads on todella kustannustehokas markkinointikanava – rahaa ei kulu, jos liikennettä ei mainoksista synny.

Palvelumme toimii näin:

1. Tavoitteet

Aloitamme yhteistyön tapaamisella, jossa käymme läpi yrityksenne tavoitteita.

2. Analyysi

Analysoimme yksityiskohtaisesti kohderyhmänne ja teemme avainsana-analyysin (tunnetaan myös nimellä hakusana-analyysi). Selvitystemme perusteella räätälöimme yrityksellenne Google Ads -kampanjastrategian. Sovimme vielä mainosbudjetista

3. Mainostuotanto

Tuotamme teille vaihtoehtoisia mainoksia ja luomme myös Google Ads -tilin yrityksellenne, jos sellaista ei teillä entuudestaan ole. Hoidamme puolestanne myös teknisen puolen aina tiliasetuksista kotisivunne seurantakoodeihin.

4. Testaus ja optimointi

Kampanjan kuluessa testaamme erilaisia mainostustapoja ja optimoimme mainoksia parhaan mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Kampanjan tuloksista raportoimme teille joka kuukausi.

Haluatko nostaa yrityksesi myynnin uudelle tasolle Google Adsin avulla?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten voisimme auttaa yritystäsi lisäämään myyntiä Google Adsin avulla.

Ota yhteyttä