Nettisivut

Tarjoamme luovia markkinointiratkaisuja, jotka
vievät yritystänne eteenpäin tarpeidenne ja
tavoitteidenne mukaisesti. Autamme teitä
kehittymään ja vahvistamme brändinne
näkyvyyttä.

Tarjoamme luovia markkinointiratkaisuja, jotka vievät yritystänne eteenpäin tarpeidenne ja tavoitteidenne mukaisesti. Autamme teitä kehittymään ja vahvistamme brändinne näkyvyyttä.

Nettisivut

Seger suunnittelee nettisivunne alusta loppuun asti. Autamme teitä tekstisisältöjen kirjoittamisessa, mikäli ette itse halua niitä tuottaa. Sivuston rakenne, tekstit ja otsikot suunnitellaan niin, että ne saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden Googlessa. Tämä tarkoittaa, että sivujen hakukoneoptimointi otetaan huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Kuvat ovat iso osa sivuston kokonaisvaikutelmaa. Suosittelemmekin panostamaan uusilla nettisivuillanne moderneihin ja valoisiin kuviin. Panostakaa siis ennemmin 5 erittäin hyvään kuvaan, kuin että poimitte 10-15 erilaista vanhaa kuvaa. Korkealaatuisilla kuvilla välitätte asiantuntemustanne omalla alallanne sekä vahvistatte brändiänne.

 

Näyttämällä mainoksen, tuote-esittelyn tai yritysesittelyn videon muodossa, saatte ihmiset pysymään kotisivuillanne 2,5 kertaa kauemmin. Autamme teitä suunnittelemaan ja tuottamaan sisällön videoon.

 

Jos ette ole kiinnostuneita tekemään kotisivujanne kokonaan uudestaan, on kotisivujen webblayoutin uudistamisella myös iso hyöty. Päivitetty ulkoasu uusilla kuvilla ja fonteilla sekä hakukoneoptimoiduilla teksteillä, antaa takuuvarmasti lisää liikennettä kotisivuillenne.

 

Tuotamme myös uutiskirjeitä ja blogisisältöjä sekä raportoimme tietysti tuloksista.

 

Älä menetä asiakkaita epäselvien tai huonojen kotisivujen vuoksi.

Haluaisitteko keskustella markkinoinnistanne? Uudistaa ja lisätä näkyvyyttänne?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!