Video

Tarjoamme luovia markkinointiratkaisuja, jotka
vievät yritystänne eteenpäin tarpeidenne ja
tavoitteidenne mukaisesti. Autamme teitä
kehittymään ja vahvistamme brändinne
näkyvyyttä.

Tarjoamme luovia markkinointiratkaisuja, jotka vievät yritystänne eteenpäin tarpeidenne ja tavoitteidenne mukaisesti. Autamme teitä kehittymään ja vahvistamme brändinne näkyvyyttä.

Video

Video herättää asiakkaittesi tunteet ja lisää myyntiä

Video tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet herättää tunteita. Jo pelkästään oikealla musiikkivalinnalla voidaan saada ihmisten sydämet jättämään pari lyöntiä välistä. Kun tähän lisätään vielä visuaalisuus ja mukaansatempaava tarina, ei ole ihme, että niin moni yritys käyttää videota markkinoinnissaan.

Kun video on onnistunut luomaan tunnekokemuksia, näkyy se myös somessa. Videosisällöt keräävät huomattavasti enemmän tykkäyksiä, jakoja ja kommentteja kuin muun tyyppiset sisällöt. Lisäksi jopa 65% videon katsojista katsoo enemmän kuin ¾ -osaa videosta. Tämä on aika paljon verrattuna vaikka blogiin, josta kiireessä katsotaan vain otsikot ja kuvat.

Jos yrityksesi mielii siis Google-hauissa korkeammille sijoituksille, niin videoon panostaminen kannattaa. Video nettisivulla voi nimittäin nostaa sijoitusta jopa 53%.

Nyt jos koskaan kannattaa ottaa siis video haltuun yrityksesi markkinoinnissa. Me Seger Marketingilla autamme mielellämme koko tuotantoprosessissa aina ideasta toteutukseen. Ota yhteyttä, niin laitetaan lisää tunnetta yrityksesi markkinointiin.

Katso YouTube-kanavaltamme tekemiämme videoita

Kurkkaa blogista parhat ideat yritysvideoon

Hetki Premium-salaattimainos
Teri-talot: Viktoria & Andreas -mainosvideo
Fresh Servant grillattavat salaatit -mainosvideo
Kosmetologstuderande Elin

Facebook / Graafinen suunnittelu / Instagram / Konsultaatio / Nettisivut / Printti / SEO / Some- ja digipaketit / Uutiskirje / Valokuvaus / Video

Blogisisältö / Facebook / Graafinen suunnittelu / Instagram / Printti / SEO / Some- ja digipaketit / Tapahtumat / Valokuvaus / Video

Haluaisitteko keskustella markkinoinnistanne? Uudistaa ja lisätä näkyvyyttänne?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!