Fresh Servant Oy Ab

Fresh Servant Oy Ab

Fresh Salaatti & Deli Edsevöstä, Pietarsaaresta myy jalostettuja salaatti- ja hedelmätuotteita ympäri Suomen niin päivittäistavarakauppa- kuin horeca-asiakkuuksille. Seger Marketingin ja Fresh Salaatti & Delin yhteistyön tavoitteena on asiakkaame Hetki- ja Salaattimestari-brändien vahvistaminen.

 

Suunnittelemme ja toteutamme Hetki- ja Salaattimestari-brändeille markkinointimateriaalia printistä digiin. Toteutamme sosiaalisen median markkinointisuunnitelmat ja sisällöt tuotteiden myynnin ja sesongit huomioon ottaen. Lisäksi valokuvaamme ja stailaamme kuvat, eli teemme työn aina suunnittelusta toteutukseen asti.

”Pidämme Freshillä siitä, että Seger Marketing on työskentelyssään tehokas ja luotettava. Segerin tiimin luovuus ja innokkuus paistaa työskentelyssä ja saamme koko ajan uusia ideoita markkinointiin. Viimeisimpänä esimerkkinä HetkiTour2017, joka kiersi ympäri Pohjanmaata. Seger tosiaan makes it happen!”

 

Sami Haapasalmi | Toimitusjohtaja, Fresh Servant Oy Ab

Hetkessä-lehden kansi.
Fresh-asiakaslehti.
Fresh-asiakaslehti avoinna pöydällä.

Uudistimme Freshin asiakaslehden nimen ja ulkoasun. Uudistuksen tavoitteena oli raikastaa ja ajanmukaistaa lehden visuaalinen ilme kohderyhmää paremmin puhuttelevaksi. Halusimme korostaa raikkautta ja vahvuutta niin typografiassa kuin lehden värimaailmassa.

Fresh-kalenterin kansi 2018.

Freshin vuoden 2018 kalenteri on myös käsialaamme. Se jatkaa käsikädessä aikakauslehden visuaalisen ilmeen kanssa. Kalenterin kuvien tavoitteena oli vahvistaa Freshin brändejä Hetkeä ja SalaattiMestaria.

Kaksi Fresh 2018 -kalenteria.
Fresh 2018 -kalenteri auki huhtikuun kohdalta.
Hetki-promoottori HetkiTour-kärryn edessä.
Fresh-salaattirasia vaihtaa omistajaa.
4 tyttöä ottaa selfietä Fresh-salaatin kanssa.

Suunnittelimme ja kehitimme tapahtumakonsepti HetkiTourin, joka toteutettiin kesällä 2017.

 

Eri paikkakuntia kiertävän tapahtumakonseptin tavoitteena oli vahvistaa Hetki-brändin tunnettuutta ympäri Suomea ja mahdollistaa raikkaat ja tuoreet makuelämykset erilaisissa kesätapahtumissa. HetkiTour 2017 tarjosi ihmisille mahdollisuuden osallistua kilpailuihin, maistaa salaatteja ja kysyä tuotteista.

ANDRA REFERENSER

Blogisisältö / Facebook / Graafinen suunnittelu / Instagram / Printti / recent / SEO / Some- ja digipaketit / Tapahtumat / Valokuvaus / Video

Brändääminen / Copywriting / Kuvitus / Nettisivut / Valokuvaus

Copywriting / Facebook / Instagram / Some- ja digipaketit

Behöver ni hjälp med att uppdatera era social media kanaler?
Vi är experter på branding och sociala medier och vi hjälper gärna er också! TA KONTAKT!