Gårds Smak

Gårds Smak

Gårds Smak on nettikauppa, joka myy paikallisten viljelijöiden tuotteita ja raaka-aineita kotiintoimitettuina. Gårds Smak tarvitsi uudet nettisivut ja vahvistaa tavaramerkkiään. Seuraava askel oli kasvattaa myyntiä.

”Seger Marketing on tehokas ja ahkera. Heidän avullaan olemme kehittyneet paljon nopeammassa tahdissa ja tuplanneet liikevaihtomme neljässä kuukaudessa.”

 

Niklas Östman | Gårds Smak

Suunnittelimme uudet nettisivut, järjestimme valokuvauksen ja otimme imago- , mainos- ja tuotekuvat. Uudistimme tekstit ja muokkasimme konseptin helpommin ymmärrettäväksi uusille asiakkaille, jotka vierailevat sivustolla. Myynnin aktivoimiseksi suunnittelimme Kesäkassin valmiilla resepteillä ja tuotteilla. Kesäkassi-tuotetta markkinoimme videolla, jossa essintyi yrityksen perustaja, Niklas. Mainostimme googlessa ja samaan aikaan sosiaalisessa mediassa. Tavaramerkin vahvistamiseksi kiersimme Niklaksen kanssa viljelijöiden luona ja valokuvasimme sisältömarkkinointia varten.

Markkinointikampanja Gårds Smakille, joka kesti kesäkuusta elokuuhun kolminkertaistimme verkkokauppaan rekisteröityneiden määrän ja tuplasimme liikevaihdon.

GardsSmak5

MUITA REFERENSSEJÄ

Blogisisältö / Facebook / Graafinen suunnittelu / Instagram / Printti / recent / SEO / Some- ja digipaketit / Tapahtumat / Valokuvaus / Video

Brändääminen / Copywriting / Kuvitus / Nettisivut / Valokuvaus

Copywriting / Facebook / Instagram / Some- ja digipaketit

Tarvitsetko apua yrityksesi sosiaalisen median päivityksissä?

Olemme sosiaalisen median ja brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!