HOTEL ASTOR JULKALENDER

Hotel Astor är ett litet privatägt hotell i kärnan av Vasa. På Hotel Astor hade man länge haft en dröm om att göra en egen julkalender och använda hotellfasadens 24 fönsterluckor till julkalendern. Idén om den traditionella pappersjulkalendern blev däremot aldrig av i tiderna. Inför julen 2020 beslöt sig hotellet för att förverkliga drömmen om en egen julkalender och denna gång i digitalt format för hotellets Facebook sida.

Till julkalendern gjorde Seger Marketing en illustration på hotellfasaden som sedan animerades. Seger Marketing utförde även en produktfotografering med alla vinsterna samt producerade texter till varje lucka. Fotografierna och hotellanimationen klipptes ihop med en julig jazzlåt som påminde om känslan på hotellet i jultider.

Slutresultatet blev en magisk julkalender som uppskattades mycket både av hotellets gamla och nya följare. Under tiden för julkalendern fick Hotel Astor 2173 nya sidgillare till sin Facebook sida och en organisk räckvidd av Facebook sidan på hela 127 860 unika personer.