On in olla out – Kruunupyyn kunta vahvistaa brändiään

Sosiaalisen median näkyvyys ei ole tärkeää ainostaan yrityksille, vaan se tarjoaa suuria mahdollisuuksia myös kunnille ja kaupungeille uusien asukkaiden ja työvoiman houkuttelemiseen! Juuri tämä olikin tavoitteena Kruunupyyn kunnan kampanjassa, jonka saimme toteuttaa.

Inne att vara ute“ tai “On in olla out” kuului kampanjan nimi, jossa paikalliset yritykset saivat mainostaa kohderyhmilleen Kruunupyyssä mutta myös uusille kohderyhmille kuten Uudellamaalla asuville ihmisille. Seger Marketing teki kampanjalle laskeutumissivun jossa yritykset yhdessä toivat esiin maaseudun parhaita puolia. Paikalliset yritykset saivat valita, halusivatko ne nostaa esiin tuotteitaan tai yritystään, vahvistaa työnantajabrändiään vai mainostaa avoimia työpaikkoja. Näin sisältö räätälöitiin sekä kohderyhmille että yrityksille sopivaksi, ja Kruunupyyn kunnan yritysten yhteisöllisyys vahvistui samalla.

Kohderyhmät eri puolilla Suomea

Kampanjan laskeutumissivulla painotettiin avainsanoja turvallisuus, luonto, asuminen ja omakohtaiset tarinat. Mukaan lähteneet yritykset saivat valita haluamansa paketin ja saivat logonsa tai kuvankaappauksen omalta nettisivultaan laskeutumissivun linkiksi.

Yhdistävänä tekijänä kaikissa mainoskuvissa käytettiin samaa kehystä. Seger Marketing kohdisti mainonnan sovituille kohderyhmille yritysten toiveiden mukaan.

”Kampanja "On in olla out" antaa Kruunupyystä nykyaikaisen kuvan ja olemme saaneet siitä paljon positiivista palautetta. Uskallamme näkyä ja nostaa profiiliamme Seger Marketingin avulla.”

- Ulf Stenman, Kruunupyyn kunnan vs. kunnanjohtaja

467645

kampanjan näyttökertaa

6343

klikkaus- tai tapahtumamäärä

153

uutta sivutykkäystä Kruunupyyn kunnalle

”Se että kunta tekee aloitteen tällaisen kampanjan suhteen, on mahtavaa! Arvostimme kampanjassa ja sen rakenteessa sitä, että kaikki oli Seger Marketingin puolelta niin selkeää ja konkreettista. He tekivät meille tyylikkään mainoksen helposti luettavalla tekstillä, ja mainos antoi meille vielä hyvän tuloksen. Homma rullasi eteenpäin vaivattomasti! ”

 – Andre Nyman & Daniel Ollqvist, VVS On