KRUUNUPYYN KUNTA

Visuaalinen ilme

Kruunupyyn kunta täytti viime vuonna 50 vuotta. Pyöreiden vuosien myötä myös visuaalisen ilmeen päivittäminen tuli kunnassa ajankohtaiseksi. Logon ja ilmeen uusiminen on aina iso asia jokaiselle asiakkaalle ja etenkin kunnalle.

 

Valmiin lopputuloksen taustalla on aina paljon valmistelevaa työtä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tähän projektiin sisältyi brändityöpaja kunnan eri sidosryhmien kanssa sekä paljon tapaamisia ja keskusteluja.

Logo

Kruunupyyn kunnan uudessa logossa historia yhdistyy nykypäivään. Logossa voi nähdä kuntaa halkovan joenuoman, kruunun tai ihmisiä pitämässä toisiaan kädestä. Katsojalle jätetään myös tilaa omalle tulkinnalle. Historia, luonto, käsityön leima ja yhteisöllisyys ovat asioita, joita uudella visuaalisella ilmeellä on haluttu kuvata.

Brändityöpajan aikana esitimme kysymyksiä, analysoimme kuvia ja teimme erilaisia harjoituksia yhdessä työpajan osallistujien kanssa. Työpaja on tehokas ja rento tapa aloittaa suurempi yhteistyö, ja sen avulla luomme hyvän pohjan luovalle suunnittelulle.

 

Brändityöpajassa löysimme seuraavia kuntaa

kuvaavia avainsanoja suunnittelutyön pohjaksi:

 

Parasta kahdesta eri maailmasta

Korkeatasoinen koulutus

Luonto

Yrittäjyys

Turvallisuus

Terveys

Kaksikielisyys

Osallistuvat ihmiset

“Prosessin kuluessa tajusin nopeasti, ettei tehtäväni muotoilijana ollut tehdä alaveteliläisistä teerijärvisiä tai kruunupyyläisistä alaveteliläisiä. Kantavana ajatuksenani on ollut löytää kuntalaisia yhdistäviä tekijöitä eikä takertua erottaviin tekijöihin. Minulle Krombi merkitsee kotiseuturakkautta, Krombi kråkå ja joen varressa mielen sopukoihin kerättyjä lapsuusmuistoja.”

 

Andreas Haals

”Kruunupyyn kunnan uusi logo edustaa uusia, nykyaikaisia sointuja, kaukaisten aikain, pirttien vanhain ja metsien yön. Se on kuin rap-versio Hiljaisista soinnuista.”

 

Ulf Stenman, Vt. Kunnanjohtaja (Österbottens Tidning)

MUITA REFERENSSEJÄ

Blogisisältö / Facebook / Graafinen suunnittelu / Instagram / Printti / recent / SEO / Some- ja digipaketit / Tapahtumat / Valokuvaus / Video

Brändääminen / Copywriting / Kuvitus / Nettisivut / Valokuvaus

Copywriting / Facebook / Instagram / Some- ja digipaketit

Tarvitsetko apua yrityksesi logon kanssa?

Olemme brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!