Piccu Ticca – Kaikki alkaa logosta

Piccu Ticca

Kaikki alkaa logosta

Tausta

Piccu Ticca on skandinaavisia lastenvaatteita myyvä ja maahantuova uusi yritys Sveitsissä. Tuotevalikoimaan kuuluvat ekologiset ja laadukkaat lastenvaatteet, joissa lapset saavat vapaasti liikkua luonnossa.

Tehtävä

Ennen liiketoiminnan aloittamista uusi yritys tarvitsi logon, joka toimisi Sveitsin markkinoilla. Toiveissa oli logo, jossa luonto ja ekologisuus saisivat olla mukana, mutta joka kuvastaisi kuitenkin hyvin myös myytävien tuotteiden laadukkuutta ja kestävyyttä.

Yllätys

Kun yrityksen ensimmäinen logo oli hyväksytty ja siihen oltiin jo kovasti tykästytty, tapahtui jotain täysin odottamatonta. Sveitsissä oli juuri aloittanut toinen lastenvaatteita myyvä liike ja heillä oli lähes sama nimi kuin Piccu Ticcan aikaisempi nimi!

Lopputulos

Pitkällisten pohdintojen jälkeen vanha nimi ja logo hylättiin. Suunnittelua ei kuitenkaan aloitettu uudestaan täysin tyhjältä pöydältä. Aikaisemmasta logosta haluttiin säilyttää luonnonläheinen tunnelma ja pirteä typografia.

 

Luontoyhteys tuotiin mukaan logoon käpysymbolilla, jolla viitataan myös yrityksen nimeen Piccu Ticca. Onhan nimi saanut innoituksensa suomalaisesta käpytikasta. Leikkisyyttä ja lapsenomaisuutta logossa kuvastavat sen muotokieli, jossa on käytetty käsin piirrettyä viivaa. 

MUITA REFERENSSEJÄ

Blogisisältö / Facebook / Graafinen suunnittelu / Instagram / Printti / recent / SEO / Some- ja digipaketit / Tapahtumat / Valokuvaus / Video

Brändääminen / Copywriting / Kuvitus / Nettisivut / Valokuvaus

Copywriting / Facebook / Instagram / Some- ja digipaketit

Tarvitsetko apua yrityksesi logon kanssa?

Olemme brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!