RISKAS SNICKERI

Riskas Snickeri on yksi Suomen johtavista sisustuspuusepänverstaista. Yrityksellä on yli 75 vuoden kokemus veneteollisuudesta. Se valmistaa luksussisustuksia purje- ja moottoriveneisiin sekä aluksiin  ja julkisiin rakennuksiin. Työtä teemme aina intohimolla, tarkkuudella ja korkeat laatuvaatimukset huomioiden.

Yritykseen tuli uusi osaomistaja ja sen myötä tuntui siltä, että yrityksen pitäisi katsoa eteenpäin ja panostaa yrityksen visuaaliseen ilmeeseen ja ulkoiseen viestintään. Syksyllä 2020 Riskas Snickeri otti yhteyttä Seger Marketingiin ja pian sen jälkeen aloitimme antoisan yhteistyön!

”Prosessi on ollut erittäin mielenkiintoinen ja on olllut mukava osallistua siihen. Seuraavaa tapaamista on aina odotettu kärsimättöminä ja innoissaan! Seger Marketingilla on töissä nuorta porukkaa, joka todella osaa asiansa. Ja todella näkyy, että he tekevät työtään täydellä sydämellä” -Bernt Riska, CEO & Founder

Lähtötilanne

Yritys nojaa korkeisiin laatuvaatimuksiin sekä käsityössä että henkilöstön hyvinvoinnissa. Puusepänverstaan menestys pohjautuu arvoihin, jotka leimaavat yrityksen sisäistä toimintaa aina johdon toiminnasta työprosesseihin.

Haaste

Suurimpana haasteena oli luoda visuaalinen kokonaisuus, joka samalla kuvaisi autenttisesti puusepänverstasta, mutta vetoaisi myös uusiin kohderyhmiin.

Ratkaisu

Teimme perusteellisen pohjatyön, johon sisältyi mm. brändityöpajan asiakkaan kanssa. Sen ansiosta tavoitimme brändin ytimen. Työn tuloksena brändi kirkastui, yritys sai uuden graafisen ilmeen ja kotisivun, joka ilmentää kaikkea sitä, mikä on Riskas Snickerille tärkeää: yrityksen arvoja, korkeita laatuvaatimuksia, yrityksen kehityspotentiaalia sekä puusepänverstaan historiaa. Kokosimme uudistetun brändin ja yrityksen graafisen ilmeen yksiin kansiin brändiohjeistukseksi, jota käytetään yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän tukena.

”Olemme todella tyytyväisiä ja voimme lämpimästi suositella Seger Marketingia.”

— Bernt Riska, CEO & Founder