Sosiaalisen median sisältöpaketit

Voiko sosiaalisen median sisällöntuotannon ulkoistaa? Ehdottomasti!

Monessa yrityksessä sosiaalisen median näkyvyys jää usein ajan tai osaamisen puuttuessa puolittaiseksi, ja jopa yrityksen uskottavuus voi kärsiä siitä.

Sosiaalisen median tuotannon voi onnistuneesti ulkoistaa ja vieläpä sillä tavalla, että yrityksen sosiaalisen median sisältö näyttää yrityksen omalta. Kun tuotamme sisältöä asiakkaan puolesta, meille on valtavan tärkeää tutustua asiakkaaseen ja yrityksen äänensävyyn, jotta tuottamallamme sisällöllä vahvistamme yrityksesi brändiä.

Jepuan Biokaasu

Moni ei tunne biokaasun hyötyjä; miten sitä tuotetaan ja miten sitä käytetään. Yhdessä Jepuan Biokaasulaitoksen Kurtin ja Annen kanssa tuotamme sisältöä, joka tiedottaa biokaasun hyödyistä niin yksityisille kuin yrityksille. Tavoitteena on pitkän tähtäimen brändin rakentaminen ja ihmisten kiinnostuksen lisääminen biokaasua kohtaan.

Kreivitalo

Kreivitalo halusi ottaa askeleen kohti tulevaisuutta vahvistamalla brändiään ja lisäämällä näkyvyyttään niin lähialueella kuin uusissa kohderyhmissä. Yhteistyömme alkoi brändityöpajalla, jonka pohjalta loimme Tervetuloa meille -konseptin selkeyttämään yrityksen sisäistä ja ulkoista viestintää.

Brändiuudistuksen pohjalta teimme Kreivitalolle uuden visuaalisen ilmeen, joka näkyy kaikkialla Kreivitalon viestinnässä niin valokuvissa, nettisivuilla kuin myös julkaisuissa ja mainoksissa Facebookissa, Instagramissa ja Googlessa.

Brändityömme ytimessä oli halu lähentää asiakkaiden ja Kreivitalon välistä suhdetta ja nostaa esiin Kreivitalon helposti lähestyttävä henkilökunta. Halusimme tuoda esiin sen positiivisen, mukavan ja lämpimän tunteen, jonka kokee vieraillessaan Kreivitalolla. Tämä tunne välittyy nyt myös Kreivitalon somekanavien kautta.

Yksi brändiuudistuksen ja aktiivisen sisällöntuotannon tavoitteista on myös madaltaa kynnystä yhteydenottoon ja lisätä tunnetta siitä, että taloa rakentaessa ei ole tyhmiä kysymyksiä ja Kreivitalon henkilökunnalta uskaltaa aina kysyä.

Gårds Smak

Vilpittömämpää halua auttaa saa hakea! Tämän olemme oppineet yhteistyöstämme Gårds Smakin kanssa. Gårds Smakin perustajien, maidontuottajien Niklas ja Jonas Östmanin tavoitteet ovat ihmisten ajan säästäminen, tuottajien osuuden lisääminen elintarvikeketjussa sekä hiilijalanjäljen vähentäminen.

Gårds Smakilla tehdään joka päivä töitä sen eteen, että pohjalaiset saavat lähiruokaa kotiin kuljetettuna. Me Seger Marketingilla autamme Gårds Smakia kommunikoimaan sen missiosta, rakentamaan yrityksen brändiä ja saada erinomainen palvelu kaiken kansan nähtäville.

Gårds Smakin brändi on rakennettu 95% sosiaalisen median kautta. Kiinnostusta herättävät julkaisut ja kuvat erinomaisista tuotteista, ruuantuottajien arjesta, positiivisista yrittäjistä ja laadukkaasta lähellä tuotetusta ruuasta ja leivonnaisista ovat tuoneet nettikauppaan uusia asiakkaita.

Aloittaessamme yhteistyön Gårds Smakin kanssa vuonna 2017 yrityksen nettikaupassa oli 140 rekisteröitynyttä asiakasta. Nykyään heitä on jo yli 3000. Markkinointi Instagramissa, Facebookissa, Googlessa ja uutiskirjeiden kautta jatkuu ja sen myötä myös yrityksen myynti jatkaa kasvuaan.

KIP

Kokkola Industrial Park, KIP, on teollisuusalue, joka on kuin pieni kaupunki kaupungin sisällä. Aluella käy päivittäin töissä yli 2250 henkilöä ja siellä toimii 70 yritystä. KIPin alueella tapahtuu kaiken aikaa. Alueelle halutaan houkutella sekä uusia investointeja, yrityksiä että osaavaa työvoimaa.

Yhteistyössä KIPin markkinointitiimin kanssa olemme Seger Marketingilla suunittelleet sisältöjä KIPin somekanaviin sekä pohtineet mitkä asiat KIPissä herättävät yhteistyökumppaneiden sekä potentiaalisten työntekijöiden mielenkiinnon. Tuodaksemme nämä asiat esiin ja vahvistaaksemme KIPin brändiä olemme käyneet KIPin alueen yrityksissä tekemässä haastatteluja sekä kuvaamassa niin videota kuin valokuviakin. Tällä tavoin olemme saaneet materiaalia, joista on tuotettu sisältöä ja mainontaa KIPin somekanavissa.

Rakennamme vahvoja brändejä
sosiaalisessa mediassa!

Tuotamme sisältöä, joka kiinnostaa yrityksenne kohderyhmää, luo liikennettä yrityksen nettisivuille ja vahvistaa yrityksen brändiä pitkällä tähtäimellä.

 

Seger Marketingin sometiimin numeroita huhtikuussa:

80

julkaistua kuvaa tai videota Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja LinkedInissä

30

julkaisua sekä suomeksi että ruotsiksi

8

Google Ads -kampanjaa

4

uutta yrityssivua Facebookissa

102 350

keskimääräiset näyttökerrat /asiakas

35 675

keskimääräinen kattavuus/asiakas

Miten yrityksesi näkyy sosiaalisessa mediassa?

Asiakkaat löytävät nykyisin tarvitsemansa tavarat ja palvelut netistä, ja siksi läsnäolo ja näkyvyys sosiaalisessa mediassa on kaikenkokoisille yrityksille välttämättömyys.

Sosiaalisen median näkyvyys voi kuitenkin helposti jäädä junnaamaan perustasolle, kun sen avulla voisi saavuttaa paljon näkyvyyttä aivan pienellä panostuksella, kun algoritmit, kohderyhmät ja optimointi huomioidaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Voimme sosiaalisen median mainontaa oikein kohdentamalla saada yrityksellesi runsaasti uudenlaista näkyvyyttä ja entistä sitoutuneempia asiakkaita.

Sisällöntuotantoa koko sydämellä vuodesta 2016

Me Seger Marketingilla olemme tuottaneet sisältöä asiakkaidemme sosiaalisen median kanaviin vuodesta 2016. Tarjoamme eri kokoisia paketteja eri kokoisille yrityksille ja asiakkaidemme joukosta löytyy niin mikroyrityksistä kuin pk-yrityksiä.

Sisältöpakettimme ovat pitkälti laadittu ja räätälöity asiakkaidemme tarpeiden mukaan, ja laajan asiakasrekisterimme johdosta, on meillä myös kokemusta usean alan markkinoinnista ja kohderyhmän ymmärtämisestä.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Tarjoamme kattavia ja todistetusti toimivia sosiaalisen median paketteja yrityksesi käyttöön. Paketti sisältää kaiken, mitä onnistuneeseen markkinointiin ja sen seurantaan sosiaalisessa mediassa tarvitaan:

Suunnittelu
Valokuvaus/Yrityksen kuvien muokkaus
Videot
Toimivat tekstit sekä suomeksi että ruotsiksi
Kilpailut
Asiakaspalvelu
Mainonta
Raportointi

Tuotamme puolestasi korkealaatuista ja yrityksesi näköistä sisältöä sosiaaliseen mediaan, mikä vahvistaa yrityksesi brändiä ja lisää näkyvyyttä sekä mikä tärkeintä, tuo tuloksia!

Ota yhteyttä, niin kerromme, miten yrityksesi voi hyötyä sosiaalisen median sisältöpaketista.

ANDRA REFERENSER

Blogisisältö / Facebook / Graafinen suunnittelu / Instagram / Printti / recent / SEO / Some- ja digipaketit / Tapahtumat / Valokuvaus / Video

Brändääminen / Copywriting / Kuvitus / Nettisivut / Valokuvaus

Copywriting / Facebook / Instagram / Some- ja digipaketit

Tarvitsetko apua yrityksesi logon kanssa?

Olemme brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!