SEGER STORY

"Allt började med en vision om att skapa arbeten på landsbygden och hjälpa lokala företag att stärka sitt varumärke och synas på sociala medier."

— Viktoria Forsberg, vd & grundare

Idén om en egen marknadsföringsbyrå föddes ur min dröm om att skapa fler arbeten på landsbygden och ur min önskan om att få hjälpa fler företag än bara ett med marknadsföring. Ett sånt företag fanns inte i byn jag bor i, så jag beslöt mig för att grunda ett istället. Allt är möjligt bara man siktar tillräckligt högt och lägger upp tydliga målsättningar.
Våren 2016 sade jag upp mig från mitt jobb på Fresh Servant, som jag också varit med och utvecklat till marknadsledare i Finland för salladstillverkning, och grundade Seger Marketing. Redan samma höst anställde jag två personer och sedan dess har vi fortsatt att öka i personalantal och i kompetens. Den största orsaken till att vi kontinuerligt växer är för att alla i vårt team är så genuint intresserade av att hjälpa kunderna och vill göra sitt absolut bästa för varje kund. Som tidigare skidåkare är jag också målmedveten och tävlingsinriktad, på både gott och ont. Men jag förstår vikten av att inte sakta ner och vila på framgången när det går bra utan att hela tiden sträva efter att utvecklas och bli lite bättre.
Några viktiga milstolpar var 2018 när vi blev uppmärksammade som årets företag i Kronoby Kommun för våra innovativa tjänster och när vi under hösten 2019 blev en del av HSS Media koncernen. I början på 2021 lanserade vi också vår första egna webbshop med våra digitala produkter som vi själva tagit fram för att kunna hjälpa också mindre lokala företag med marknadsföring samt organisationer med att stärka arbetsgivarvarumärket.
Vi hoppas att i framtiden få möjlighet att hjälpa ännu fler företag runtomkring i Finland med att stärka sina varumärken och synas. Personligen drömmer jag också om att i framtiden kunna ge liv till fler tomma byskolor ute i Finland och fylla dem med kreativa och innovativa marknadsföringsteam.
Viktoria Forsberg, vd & grundare
Seger Karleby
En trappa upp i kopparhuset i centrala Karleby hittar du Seger Marketings designkontor. Här jobbar vi långsiktigt och målinriktat med branding och marknadsföring. 
Seger Småbönders
I huvudkontoret samlas vi för teamdagar, bjuder in våra kunder till inspirerande frukostmöten, håller brandworkshops och utvecklar våra kunders marknadsföringsstrategier.
Seger Vasa
I Segers Vasakontor hittar du en fullutrustad ljudisolerad fotostudio och innehållsproducenter som jobbar med videoproduktion, webbinar, textproduktion och sociala medier.