SEGER STORY

"Kaikki alkoi visiosta. Halusin luoda maaseudulle työpaikkoja ja auttaa paikallisia yrityksiä saamaan näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa."

— Viktoria Forsberg, toimitusjohtaja & yrityksen perustaja

Idea Seger Marketingista syntyi unelmastani luoda lisää työpaikkoja maaseudulle. Lisäksi halusin auttaa paikallisia yrityksiä niiden markkinoinnissa. Tällainen yritys puuttui kylästä, jossa asun, joten päätin perustaa sellaisen. Kaikki on mahdollista, kun tähtää tarpeeksi korkealle ja asettaa toiminnalleen selkeät tavoitteet.
Keväällä 2016 irtisanouduin Fresh Servantilta. Olin saanut olla mukana kehittämässä yrityksestä salaatinvalmistuksen markkinajohtajaa Suomessa. Sitten perustin Seger Marketingin. Jo samana syksynä palkkasin kaksi henkilöä, ja siitä eteenpäin työntekijämäärä ja sitä myöten myös osaamisen taso ovat kasvaneet tasaisesti. Suurin syy jatkuvaan kasvuun on, että tiimimme on aidosti kiinnostunut auttamaan asiakkaitamme ja he haluavat tehdä parhaansa jokaisen asiakkaan eteen. Entisenä kilpahiihtäjänä myönnän olevani tavoitteellinen ja kilpailuhenkinen, mikä on sekä hyvä että huono asia. Ymmärrän sen, ettei menestyksen tullessa voi tuudittautua hyvään oloon ja jäädä lepäämään laakereilleen, vaan koko ajan on kehityttävä ja parannettava suoritusta.
Yksi tärkeä virstanpylväs oli, kun Seger Marketing valittiin vuonna 2018 vuoden yritykseksi Kruunupyyn kunnassa innovatiivisten palveluidemme ansiosta. Syksyllä 2019 Seger Marketingista tuli osa HSS Media -konsernia. Alkuvuonna 2021 lanseerasimme ensimmäisen oman verkkokauppamme, josta saa itse kehittämiämme digitaalisia tuotteita. Niiden avulla pienemmät paikallisesti toimivat yritykset voivat kehittää omaa sosiaalisen median markkinointiaan ja organisaatiot puolestaan vahvistaa työnantajabrändiään.
Toivomme tulevaisuudessa saavamme auttaa yrityksiä kaikkialla Suomessa vahvistamaan brändiään ja lisäämään näkyvyyttään. Itse toivon voivani antaa vielä monille oppilaista tyhjentyneille kyläkouluille Suomessa uuden elämän täyttämällä ne luovilla ja innovatiivisilla markkinointitiimeillämme.
Viktoria Forsberg, toimitusjohtaja & yrityksen perustaja

 

Seger Kokkola

 

Seger Marketingin design-toimisto sijaitsee Kokkolan keskustassa, Kuparitalon toisessa kerroksessa. Täällä tehdään pitkäjänteistä ja tavoitteellista työtä brändäyksen ja markkinoinnin parissa. 

 

Seger Småbönders

 

Pääkonttorille kokoonnutaan tiimipäiviin ja inspiroiville asiakasaamupaloille. Täälä pidetään lisäksi brändityöpajoja ja kehitetään asiakkaidemme markkinointistrategioita.

 

Seger Vaasa

 

Seger Marketingin Vaasan toimistolla on täysinvarusteltu äänieristetty valokuvausstudio. Täällä työskentelevät sisällöntuottajamme videotuotantojen, webinaarien, tekstintuotannon ja sosiaalisen median sisältöjen parissa.