Social Media Management

Stärk ert företags närvaro på sociala medier och öka varumärkeskännedom och engagemang.

Hantering av sociala medier kräver tid och metodiskt arbete. Våra tjänster för hantering av sociala medier är en del av en övergripande strategi, där vi genom praktiska metoder kan erbjuder våra kunder ett sätt att presentera sina tjänster och produkter.

1. Planering

Vilka produkter eller tjänster behöver komma fram i era kanaler? Vad är er röda tråd? Tillsammans med er planerar vi visuell identitet, innehåll och tonalitet i era sociala medier kanaler.

2. Innehållskalender

Vi finslipar innehållet till sin helhet och producerar texter (finska, svenska eller engelska). Vi sammanställer en innehållskalender med de optimala tidpunkterna för publicering.

3. Publicering

Vi publicerar innehållet enligt kalendern. En konkret rapport framställs varannan månad.

Psst! Är bildbanken tom?

Ett av Seger Marketings absoluta expertis ligger i produktion. Vi förstår värdet av välproducerade bilder och videor, vad som fångar intresse och vilket format som passar till respektive kanal.
Har ni en bildbank som börjar kännas daterad eller har ni inga bilder alls? Tveka inte att boka in en produktionsdag!

Boka produktionsdag

Kanaler vi erbjuder

Facebook

Idag har Facebook 4.1 miljoner användare i Finland och mer än 2.8 miljarder användare globalt, varav 400 miljoner tillhör en Facebook grupp. Facebook lämpar sig både för B2B och B2C och är perfekt för att bygga varumärkeskännedom, skapa ett community, samt för att nå ut till era specifika målgrupper med Facebook-annonsering.

Instagram

Instagram är ert virtuella skyltfönster. Dessutom följer 90% av instagrams användare åtminstone ett företagskonto. Vi hjälper er skapa ett visuellt inbjudande flöde som stärker ert varumärke,  budskap och tonalitet.

LinkedIn

LinkedIn är världens största professionella nätverksplattform. Vi uppdaterar kanalen med informativ och relevant innehåll, som lyfter er organisations varumärkeskännedom och genererar leads.

Spara tid och fokusera på er kärnverksamhet.

Outsourca er marknadsföring till oss!

TA KONTAKT