Seger Marketing har på två år lyckats få kreditbetyget AA

Seger Marketing har på två år lyckats få kreditbetyget AA

Seger Marketing har på två år lyckats få kreditbetyget AA

09.08.2018

 

I Juli fick Seger Marketing trevliga nyheter från Suomen Asiakastieto Oy. Vi hade fått Suomen vahvimmat AA certifikat. Ratingen AA kan ges till företag som signalerar god kreditvärdighet. Seger Marketing har varit verksam enbart i två år, så AAA var inte möjligt denna gång. Enligt Suomen Asiakastieto Oy så är det enbart 23 % i branschen Konsultverksamhet avseende företags organisation som uppnår AA certifikatet.

– Det är egentligen helt bra så, att vi inte kom upp till hösta nivån ännu. Jag gillar nämligen att ha höga mål och att tävla så vårt nästa mål är då att komma upp i AAA, berättar Seger Marketings VD Viktoria Forsberg.

– För att nå målen är det viktigt att sköta om den egna marknadsföringen och försäljningen. Vi har rekrytering på gång nu och jag är övertygad om att vi lyckas hitta förstärkning till vårt team.

Seger Marketing har bra erfarenhet av rekrytering. Företaget har lyckats locka flera arbetstagare från södra Finland till Österbotten. Att kunna erbjuda en inspirerande arbetsmiljö är viktigt för Viktoria.

– Vårt kreativa maskineri består av människor, så för mig som arbetsgivare är det mycket viktigt att sköta om arbetstagarnas välmående t.ex. med gymförmåner, ergonomiska arbetsbord och hälsosamma tilltugg under möten.

Seger Marketing har fram till augusti enbart varit beläget i Småbönders och Terjärv så hyreskostnaderna har varit på en lägre nivå än i städerna, på det viset har resurser kunnat användas till att utveckla företaget.

– Jag tycker själva att vi bör vara rollmodell för våra kunder här i Österbotten. För att kunna hjälpa dem att växa, bör vi också kunna växa själva. Därför har vi nu satsat mycket på marknadsföring och försäljning, för att i framtiden kunna göra goda resultat samt även hjälpa andra Österbottniska företag att göra det samma.

”Seger Marketing gör det möjligt för er att lyckas.”

 

Saana Klemola
Copywriter

Lue lisää:

KOM IGÅNG MED SOCIALA MEDIER – LADDA NER VÅR GRATIS GUIDE!

Hur ofta bör man uppdatera Facebook- sidorna? Hur många hashtaggar är för mycket på Instagram?
Låt inte dessa funderingar ta din tid. Ladda ner vår guide och få info om vad man bör eller inte bör göra på sociala medier.

Behöver ni hjälp med att uppdatera era social media kanaler?
Vi är experter på branding och sociala medier och vi hjälper gärna er också! TA KONTAKT!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.