I Österbotten siktar vi på Seger

I Österbotten siktar vi på Seger

I Österbotten siktar vi på Seger

24.09.2017

 

Vi på Seger Marketing tror att företagande och företagare är en styrka som gör vår hembygd intressant, inspirerande och en bra plats att leva på. I vårt jobb med marknadsföring i sociala medier och brandbyggande har vi dock upptäckt att det också t.o.m. finns företag som funnits länge i den egna hembygden som är helt obekanta för människorna i den egna kommunen.

Vi tycker det är viktigt att de österbottniska företagen och företagarna inte gömmer undan sina kunskaper utan att de i stället stolta kommer ut ur sina fabrikshallar och kontor för att berätta om det egna jobbet. Vi tror att österbottniska företag har mycket potential att växa sig till ännu mer framgångsrika företag. Men det är svårt att sikta på framgång om ingen känner till att företaget finns.

Man åstadkommer inget nytt genom att nöja sig med det som redan finns, utan man måste sätta höga mål. Därför siktar vi på Seger i Österbotten i under hösten 2018.

Då ett företag siktar på seger tillsammans med Seger Marketing innebär det att man satsar på marknadsföring – speciellt i sociala medier.

De första stegen mot seger tas då vår expert på sociala medier kommer för ett kort möte till företaget. Under mötet, som tar ungefär en timme, gör vi en intervju och tar bilder för publiceringar i sociala medier. På samma gång får företaget tips på hur det på ett bättre sätt kan dra nytta av sociala medier i sin marknadsföring.

Om det i ert företag är oklart hur och vad ni borde berätta och visa om ert företag i sociala medier – då är denna kampanj helt rätt för er!

 

Efter besöket bearbetar vårt some team bilderna, skriver texter vid behov på två språk, och färdigställer en intressant publicering i sociala medier på basen av materialet som uppstod under besöket. Dessutom ser vi till att de sprillans nya postningarna i sociala medier får synlighet både på kampanjsidan och via andra kanaler inom sociala medier.

Ta tillfället i akt och sikta på seger! Kontrollera vilket datum vi är på din ort och kom överens om ett kort möte med vår some-expert via vår webbsida.

 

I Österboten siktar vi på Seger:

Terjärv 24.9. & 26.9.
Kronoby 28.9.
Nedervetil 2.10.
Larsmo 4.10.
Pedersöre 8.10.
Purmo 10.10.
Esse 12.10.
Jakobstad 16.10. & 22.10.
Karleby 18.10. & 24.10

 

Viktoria Forsberg
Företagets grundare och VD

Har du frågor om kampanjen. Ring  Viktoria 0447812428 eller maila på viktoria@segermarketing.fi

Läs mer:

KOM IGÅNG MED SOCIALA MEDIER – LADDA NER VÅR GRATIS GUIDE

Ladda ner vår guide och få info om vad man bör eller inte bör göra på sociala medier.

Behöver ni hjälp med att uppdatera era social media kanaler?
Vi är experter på branding och sociala medier och vi hjälper gärna er också! TA KONTAKT!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.