Utnämningar på Seger

Utnämningar på Seger

Igår firade vi här på Seger Marketing. Vi har ett intensivt år bakom oss med många utvecklingsprojekt och strategiförändringar. Under året har också två personer tagit stora kliv på karriärstegen och utvecklat egna färdigheter i denna förändringarnas bransch, som vi finns i.

Våra projekt är utmanande, vi levererar kreativa lösningar med innovativa metoder. Det finns få att ta mall av och det mesta bygger på egen idérikedom och egna erfarenheter.

Saana Klemolas idérikedom, känsla för innehållsproduktion, engagerande texter,  och taktiska digitala marknadsföringsexpertis har tagit henne till nya ansvarsområden. Hon blev igår utnämnd till Seger Marketings Social Media Manager. Ett stort grattis till Saana!

En av Seger stora fördelar är vår starka visuella sida och varumärkes byggande som tar våra kunder till en helt ny era. Att vi kan erbjuda våra kunder visuella identiteter samt även skapa enhetlig kommunikation både digitalt och i print är något våra kunder är mycket tacksamma för. Att det nya varumärket syns på webbsidan, på sociala medier samt även på ett innovativt sätt i print, är Ida Storbackas förtjänst. Hennes öga för design och modernt visuellt uttryck samt förmåga att på innovativa sätt kommunicera detta både digitalt och i print har tagit henne till en ny nivå i karriären. Ida har blivit utnämnd till Seger Marketings Art Director och Social Media Expert. Ett stort grattis till Ida!

Senare under vintern kommer vi att presentera övriga medlemmar i Seger Marketings starka marknadsföringsteam. Följ oss gärna och låt dej inspireras 🙂

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.