Seger Marketing har öppet hus

Seger Marketing har öppet hus

Lägg datumet 16:e januari bakom örat, för då ordnar vi öppet hus på Seger Marketings nya utrymmen i Vasa. Vi berättar om branding, videoproduktion och arbetsgivarmarknadsföring med start från klockan 10 ända fram till klockan 14. Vad är det som påverkar era kunders magkänsla om ditt företag? Hur gör man en video som blir en hit på sociala medier? Vad ska vi göra för att öka intresset för oss som arbetsgivare? Alla dessa frågor får ni svar på i våra utrymmen på Långviksgatan 35 i Vasa.

Förutom att ni får lära känna oss på Seger Marketing får ni även inspiration om hur ni hittar och lyfter fram era starka sidor som arbetsgivare av en av Nordens mest uppskattade föreläsare inom sitt område, nämligen Lars Losvik. Till Losviks tidigare kunder hör stora företag som exempelvis Finnair, OP och ABB. Under vårt öppet hus håller han föreläsning klockan 13.00.

Dessutom kommer ni också kunna få ett nytt porträttfoto av er som vi tar i vår studio och som ni kan använda på till exempel LinkedIn. Och om ni anmäler ditt intresse på förhand gör vi en kort analys av ert brand på sociala medier och ger er tips om hur ni kan stärka det.

Klicka här för att anmäla dig

I ett nötskal:

När? Klockan 10-14!

Vad? Öppet hus hos oss!

Var? Långviksgatan 35!

Vem? Du, vi och Lars Losvik!

Varför? För att det ska gå bra för företagen i Österbotten!

Programmet i detalj:

10:00 Video

10:20 Arbetsgivarmarknadsföring

10:40 Branding

12:00 Video

12:20 Arbetsgivarmarknadsföring

12:40 Branding

13:00 Lars Losvik  –  arbetsgivarmarknadsföring, hitta era styrkor som arbetsgivare

Vi ser fram emot att träffa er, vi vill tillsammans jobba för ett framgångsrikt Österbotten. Kom in på en kopp kaffe och lite tilltugg.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.