Seger Marketing siktar på tillväxt inom hemsidor och webbutiker genom att satsa på helhetslösningar för små- och medelstora företag i Finland. 

Under denna pandemi har många företag tvingats att snabbt ställa om sin verksamhet, vilket har påskyndat digitaliseringen i Finland. Konsumentbeteende i Finland har även snabbt förändrats, bland annat visar undersökningar på att online shopping har ökat markant. Det är inte endast kläder som köps online, finländarna har t.ex. även börjat veckohandla sin mat via webbutiker (Statista 2021). 

De snabba förändringarna som pandemin har fört med sig har också resulterat i en kraftig ökning i efterfrågan på digitala tjänster, speciellt inom e-handel och hemsidor. För att möta efterfrågan har vi glädjen att meddela att vi har värvat Dennis Nygård som Growth Manager inom hemsidor och e-handel.  

”När en kund är intresserad av att skapa eller förnya sin hemsida, så vill vi inte enbart leverera en hemsida. Vi vill kunna erbjuda en helhetslösning för våra kunder”

Kan du berätta mera om din roll som Growth Manager? 

I min roll kommer jag att fokusera på att skapa helhetslösningar och tillväxt inom hemsidor och webbutiker. På Seger Marketing är vi nämligen otroligt starka på branding och digital marknadsföring. Genom att kombinera vår expertis inom dessa områden med hemsidor och webbutiker, så kan vi skapa en kraftfull helhetslösning för våra kunder.  

När en kund är intresserad av att skapa eller förnya sin hemsida, så vill vi inte enbart leverera en hemsida. Vi vill kunna erbjuda en helhetslösning för våra kunder, vilket i praktiken innebär att vi t.ex. även hjälper kunder att driva trafik till hemsidan genom sökmotoroptimering (SEO) och digital marknadsföring.  

I mitt dagliga arbete kommer jag även att jobba med att skapa och förbättra interna projektlednings- och försäljningsprocesser för hur man leder och säljer hemsidor och webbutiker.  

Var har du jobbat med innan du joinade Seger Marketing? 

Före jag blev en del av Seger teamet jobbade jag som konsult inom sökmotoroptimering genom mitt egna företag. Jag har även hunnit jobba flera år med projektledning inom energibranschen samt grundat ett start-up bolag inom e-handel. 

Jag har även jobbat med försäljning och ekonomi, vilket jag tror kommer att vara till stor fördel i min nya roll på Seger Marketing. 

Hur kom det sig att valet föll på Seger Marketing? 

En av mina största passioner är att kunna hjälpa lokala företag att skapa tillväxt. Jag har även alltid haft ett stort intresse och passion för digital teknologi och online business.  

Det som lockade mig med Seger Marketing är att jag nu kan jobba helhjärtat med min passion tillsammans med ett väldigt duktigt team. 

För tillfället befinner sig även Seger Marketing i ett spännande tillväxtskede, där företaget har en stor utvecklingspotential. Med hjälp av Segers otroligt duktiga medarbetare, så tror jag att vi kommer att kunna hjälpa många företag i regionen att digitalisera sin verksamhet och skapa tillväxt!