Fresh Servant Oy Ab

Fresh Servant Oy Ab

Fresh Sallad & Deli från Edsevö, Jakobstad säljer förädlade sallads- och fruktprodukter både till dagligvaruhandeln och till HoReCa-kunder i Finland. Målet med samarbetet mellan Seger Marketing och Fresh Sallad & Deli är att stärka vår kunds Hetki- och SalaattiMestari-brand.

 

Vi planerar och förverkligar marknadsföringsmaterial för Hetki- och SalaattiMestari-brandet i både digitalt och tryckt format. Vi förverkligar marknadsföringsplaner och innehåll för sociala medier, och tar då hänsyn till produkternas försäljning och säsonger. Dessutom fotograferar vi och stylar bilder. Vi tar alltså hand om allt från planeringen till genomförandet.

”På Fresh gillar vi att Seger Marketing jobbar effektivt och tillförlitligt. Kreativiteten och entusiasmen hos Segers team lyser igenom i deras uppdrag och vi får ständigt nya idéer till vår marknadsföring. Det senaste exemplet är HetkiTour2017 som åkte runt i Österbotten. Det stämmer verkligen att Seger makes it happen!”

 

Sami Haapasalmi | Toimitusjohtaja, Fresh Servant Oy Ab

Hetkessä-lehden kansi.
Fresh-asiakaslehti.
Fresh-asiakaslehti avoinna pöydällä.

Vi förnyade namnet och utseendet på Fresh kundtidning. Syftet med förnyelsen var att fräscha upp och modernisera tidningens visuella uppsyn för att bättre tilltala målgruppen. Vi ville lyfta fram det fräscha och intensiva både i typografin och i tidningens färger.

Fresh-kalenterin kansi 2018.

2018 års Fresh kalender är också vårt handarbete. Den fortsätter hand i hand med tidskriftens visuella uppsyn. Syftet med bilderna i kalendern var att stärka Freshs brand Hetki och SalaattiMestari.

Kaksi Fresh 2018 -kalenteria.
Fresh 2018 -kalenteri auki huhtikuun kohdalta.
Hetki-promoottori HetkiTour-kärryn edessä.
Fresh-salaattirasia vaihtaa omistajaa.
4 tyttöä ottaa selfietä Fresh-salaatin kanssa.

Vi planerade och utvecklade evenemangskonceptet Hetki Tour, som genomfördes sommaren 2017.

 

Syftet med evenemangskonceptet, där man åkte runt till olika orter, var att stärka medvetenheten om Hetki-brandet i Finland och möjliggöra fräscha och färska smakupplevelser under olika sommarevenemang. HetkiTour 2017 erbjöd människor möjlighet att delta i tävlingar, smaka sallader och fråga om produkterna.

ANDRA REFERENSER

Branding / Copywriting / Fotografering / Illustration / Webbsidor

Blogginnehåll / Evenemang / Facebook / Fotografering / Grafisk Design / Instagram / Print / recent / SEO / Social Media och Digitala paket / Video

Copywriting / Facebook / Instagram / Social Media och Digitala paket

Behöver ni hjälp med att uppdatera era social media kanaler?
Vi är experter på branding och sociala medier och vi hjälper gärna er också! TA KONTAKT!