Frirum

Frirum

Frirum är ett företag som erbjuder professionell organiseringstjänst och hjälper människor att ordna upp och befria sitt utrymme från skräp och oreda. Företaget drivs av Susi Leinonen som fungerar som ordningskonsult och hjälper människor att uppnå ett enklare liv.

Susi har själv designat en snygg webbsida men behövde professionella fotografier som ger den rätta känslan av hennes brand – Frirum. Hon hade tankar om ett öppet, ljust och tomt utrymme och därmed erbjöd vi henne en fotoshoot i vårt eget kontor här i Småbönders, vilket visade sig passa perfekt för Susis foton.

Vi funderade även kring Frirums marknadsföring och under vår konsultation fick Susi konkreta tips  om hur hon kunde öka sin digitala synlighet.

Mitt tips för småföretagare är att våga satsa på att anlita professionell hjälp med marknadsföringen och gör själv det DU är bäst på – det kommer att betala sig tillbaka mångfalt. Från Seger fick jag så mycket mera värde än jag förväntat mig. Proffsigt, effektivt, personligt, någon som är genuint intresserad av min grej och kan hjälpa mig komma dit jag vill. Jag ser fram emot att fortsätta jobba med er!

– Susi Leinonen

Frirum hittar ni här frirum.fi

ANDRA REFERENSER

Copywriting / Facebook / Instagram / Social Media och Digitala paket

Bränding / Fotografering / Logo design

Bränding / Grafisk Design / Logo design

Tarvitsetko apua yrityksesi logon kanssa?

Olemme brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!