Gårds Smak

Gårds Smak

Gårds Smak är en webbutik som säljer lokala odlares produkter och råvaror med hemleverans i Österbotten. GårdsSmak behövde först förnya sin webblayout och förstärka sitt varumärke. Nästa steg var att öka försäljningen.

”Seger Marketing är effektiva och drivande. Med deras hjälp har vi utvecklats i mycket snabbare takt och fördubblat omsättningen på 4 månader”

 

Niklas Östman, Gårds Smak

Vi planerade ny webblayout till webbutiken, ordnande fotograferingar och tog både image, reklam- och produktbilder. Vi förnyade texterna och gjorde konceptet lättare att förstå för de nya kunder som tittade in i webbutiken. För att aktivera handeln planerade vi sommarkassen, med färdiga recept och färdigt innehåll. Denna produkt marknadsfördes via en reklamvideo som vi spelades in med Niklas, vi annonserade på Google samt på sociala medier. För att förstärka varumärket åkte vi runt med Niklas och besökte odlarna och tog foton av dem som används till innehållsmarknadsföringen.

Marknadsföringskampanjen för GårdsSmak inleddes i juni och i slutet på augusti hade vi tredubblat antalet registrerade kunder på webbutiken samt fördubblat omsättningen.

GardsSmak5

ANDRA REFERENSER

Copywriting / Facebook / Instagram / Social Media och Digitala paket

Bränding / Fotografering / Logo design

Bränding / Grafisk Design / Logo design

Behöver ni hjälp med att uppdatera era social media kanaler?
Vi är experter på branding och sociala medier och vi hjälper gärna er också! TA KONTAKT!