Social media paket

Kan man outsourca innehållsproduktion för sociala medier? Självklart!

I många företag är det synligheten på sociala medier som får lida på grund av tidsbrist eller kunnande, till och med företagets trovärdighet kan påverkas.

Man kan lyckas med att outsourca produktionen för sociala medier, dessutom så att det ser ut som företagets egna innehåll. När vi producerar innehåll för våra kunder är det av ytterst stor vikt att vi bekantar oss med kundens och företagets tone of voice. Därför kan innehållet vi producerar stärka ditt företags brand.

Jeppo Biogas

Få känner till fördelarna med biogas, hur det går till när biogas produceras och hur den kan användas. Via Facebook skapar vi tillsammans med Anne och Kurt på Jeppo biogas, innehåll som informerar om biogasens fördelar åt både konsumenter och företag. Målet är ett långsiktigt varumärkesbyggande och ökande av intresset för biogas.

Kreivitalo

Kreivitalo ville ta steget mot framtiden och förstärka sitt varumärke och öka synligheten både i närområdet samt hitta nya potentiella kunder. Vårt samarbete började med en brandworkshop, förnyelse av visuell identitet, skapande av ”Tervetuloa meille” -konceptet, fotograferingar och nu sociala medier. Innehåll skapas till Facebook, Instagram och Google. Vi vill ta kunderna närmare Kreivitalo och visa deras varma och välkomnade personligheter. Hos grundarna, försäljarna och produktionsteamet. Den härliga, positiva och varma känslan man får när man besöker Kreivitalo finns inte bara där på plats, utan syns nu också i deras sociala medier kanaler och gör det enklare och lättare för nya kunder att ta kontakt.

Gårds Smak

En mer genuin vilja att hjälpa andra har vi sällan skådat. Att spara tid åt folk, öka producentens andel i livsmedelshandeln, samt förminska Co2 utsläppen är målen för Gårds Smak grundarna mjölkproducenterna Niklas och Jonas Östman. Teamet på Gårds Smak jobbar hårt varje dag för att få ut närodlad mat åt Österbottningarna och vi på Seger Marketing hjälper dem att kommunicera ut sitt budskap, bygga upp varumärket och få upp synligheten för deras tjänst.

 

Varumärket har byggts till 95 % via sociala medier därifrån vi drivit trafik till webbutiken. Innehållet består av bilder av härliga produkter, hårt arbetande och positiva producenter och företagare och gudomligt god närproducerad mat och bakverk. År 2017 när vi började samarbetet hade Gårds Smak 140 registrerade kunder i webbutiken, i dagsläget finns det över 3000 registrerade kunder. Marknadföringen på Instagram, Facebook, Google och via nyhetsbrev fortsätter och försäljningen fortsätter öka.

KIP

Kokkola Industrial Park, KIP, är som en liten stad i Karleby. De har över 2250 arbetstagare på området, 4 restauranger och 70 företag. KIP ligger i ständig utveckling och inför framtida kommande behov behöver de mer arbetskraft till området samt nya företag som etablerar sig där. Området är bevakat och hårt trafikerat, 15 internationella storindustrier har stränga krav på vad som visas utåt.

Tillsammans med marknadsföringschefen planerar vi vad som ska publiceras på sociala medier och funderar på vad allmännheten, samarbetsparter och framtida arbetstagare kan vara intresserade av. Vi fotograferar, intervjuar, gör videon och publicerar innehåll och annonserar till rätt målgrupper för att kunna hjälpa KIP att öka sin synlighet och stärka sitt brand.

Hur syns ditt företag i sociala medier?

Kunder hittar nu för tiden de produkter och tjänster de behöver på nätet, därför är det nödvändigt för företag av alla storlekar att finnas och synas på sociala medier.

Det är lätt hänt att synligheten på sociala medier släpar efter och inte blir något extra, istället för att med hjälp av små satsningar uppnå stor synlighet. Det går att göra om man tar i beaktande algoritmerna, målgrupperna och optimeringen på ett så effektivt sätt som möjligt. Vi kan ge ditt företag rikligt med nya former av synlighet och ännu mera engagerade kunder genom att målinriktat annonsera på sociala medier.

Helhjärtad innehållsproduktion sedan år 2016

Vi på Seger Marketing har producerat innehåll för våra kunder till sociala medier sedan år 2016. Vi erbjuder paket i olika storlekar till företag i olika storlekar. Bland våra kunder hittar ni såväl mikroföretag och medelstora företag.

Våra innehållspaket är i hög grad utformade och skräddarsydda enligt våra kunders behov, och tack vare vårt breda kundregister har vi även erfarenhet av marknadsföring inom många olika branscher och en stor förståelse av målgrupper.

Väl planerat, hälften vunnet

Vi erbjuder omfattande och bevisligen fungerande paket för sociala medier för ditt företag. Paketen innehåller allt som behövs för att lyckas med sin marknadsföring och uppföljning i sociala medier:

Planering
Fotografering/Redigering av företagets bilder
Videor
Fungerande texter både på svenska och finska
Tävlingar
Kundbetjäning
Marknadsföring
Rapportering

Vi producerar innehåll av hög kvalitet som ser ut som ditt företags innehåll och som stärker ditt företags brand, det ökar din synlighet, men framförallt ger det resultat!

Ta kontakt så berättar vi mera om hur ditt företag kan ha nytta av ett innehållspaket för sociala medier.

Vi bygger starka varumärken
på sociala medier!

Vi producerar innehåll till sociala medier som intresserar er målgrupp, driver trafik till er webbsida och bygger upp ert brand på långsikt.

 

Vårt someteams siffror i april:

80

publicerade bilder eller videon till Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn

30

postningar skrivna på både svenska och finska

8

google ads kampanjer

4

nya företags Facebooksidor startade av oss

102 350

genomsnitt exponeringar/kund

35 675

genomsnitt räckvidd/kund

ANDRA REFERENSER

Branding / Copywriting / Fotografering / Illustration / Webbsidor

Blogginnehåll / Evenemang / Facebook / Fotografering / Grafisk Design / Instagram / Print / recent / SEO / Social Media och Digitala paket / Video

Copywriting / Facebook / Instagram / Social Media och Digitala paket