Some paket

Jeppo Biogas

Få känner till fördelarna med biogas, hur det går till när biogas produceras och hur den kan användas. Via Facebook skapar vi tillsammans med Anne och Kurt på Jeppo biogas, innehåll som informerar om biogasens fördelar åt både konsumenter och företag. Målet är ett långsiktigt varumärkesbyggande och ökande av intresset för biogas.

Kreivitalo

Kreivitalo ville ta steget mot framtiden och förstärka sitt varumärke och öka synligheten både i närområdet samt hitta nya potentiella kunder. Vårt samarbete började med en brandworkshop, förnyelse av visuell identitet, skapande av ”Tervetuloa meille” -konceptet, fotograferingar och nu sociala medier. Innehåll skapas till Facebook, Instagram och Google. Vi vill ta kunderna närmare Kreivitalo och visa deras varma och välkomnade personligheter. Hos grundarna, försäljarna och produktionsteamet. Den härliga, positiva och varma känslan man får när man besöker Kreivitalo finns inte bara där på plats, utan syns nu också i deras sociala medier kanaler och gör det enklare och lättare för nya kunder att ta kontakt.

Gårds Smak

En mer genuin vilja att hjälpa andra har vi sällan skådat. Att spara tid åt folk, öka producentens andel i livsmedelshandeln, samt förminska Co2 utsläppen är målen för Gårds Smak grundarna mjölkproducenterna Niklas och Jonas Östman. Teamet på Gårds Smak jobbar hårt varje dag för att få ut närodlad mat åt Österbottningarna och vi på Seger Marketing hjälper dem att kommunicera ut sitt budskap, bygga upp varumärket och få upp synligheten för deras tjänst.

 

Varumärket har byggts till 95 % via sociala medier därifrån vi drivit trafik till webbutiken. Innehållet består av bilder av härliga produkter, hårt arbetande och positiva producenter och företagare och gudomligt god närproducerad mat och bakverk. År 2017 när vi började samarbetet hade Gårds Smak 140 registrerade kunder i webbutiken, i dagsläget finns det över 3000 registrerade kunder. Marknadföringen på Instagram, Facebook, Google och via nyhetsbrev fortsätter och försäljningen fortsätter öka.

KIP

Kokkola Industrial Park, KIP, är som en liten stad i Karleby. De har över 2250 arbetstagare på området, 4 restauranger och 70 företag. KIP ligger i ständig utveckling och inför framtida kommande behov behöver de mer arbetskraft till området samt nya företag som etablerar sig där. Området är bevakat och hårt trafikerat, 15 internationella storindustrier har stränga krav på vad som visas utåt.

Tillsammans med marknadsföringschefen planerar vi vad som ska publiceras på sociala medier och funderar på vad allmännheten, samarbetsparter och framtida arbetstagare kan vara intresserade av. Vi fotograferar, intervjuar, gör videon och publicerar innehåll och annonserar till rätt målgrupper för att kunna hjälpa KIP att öka sin synlighet och stärka sitt brand.

Social media paket

Vi producerar innehåll av hög kvaliét till sociala medier som stärker ert varumärke och ökar er synlighet.
Följande tjänster ingår i våra sociala media paket:

 

Planeringar

Fotograferingar

Videon

Text – svenska och finska

Tävlingar

Kundbetjäning

Annonsering

Rapportering

 

Vi producerar innehåll av hög kvaliét till sociala medier som stärker ert varumärke och ökar er synlighet.

Vi bygger starka varumärken
på sociala medier!

Vi producerar innehåll till sociala medier som intresserar er målgrupp, driver trafik till er webbsida och bygger upp ert brand på långsikt.

 

Vårt someteams siffror i april:

80

publicerade bilder eller videon till Facebook, Instagram, YouTube och LinkedIn

30

postningar skrivna på både svenska och finska

8

google ads kampanjer

4

nya företags Facebooksidor startade av oss

102 350

genomsnitt exponeringar/kund

35 675

genomsnitt räckvidd/kund

ANDRA REFERENSER

Copywriting / Facebook / Instagram / Social Media och Digitala paket

Bränding / Fotografering / Logo design

Bränding / Grafisk Design / Logo design

Tarvitsetko apua yrityksesi logon kanssa?

Olemme brändäyksen ammattilaisia ja autamme mielellämme teitä! OTA YHTEYTTÄ!