Urbanfeeders

UrbanFeeders erbjuder moderna och tekniska lösningar till lantbruken. Vi gjorde ny webbsida åt dem, vi gjorde texterna till innehållet, valde bilder från leverantörerna, översatte texterna och tog nya imagebilder till sidan. När allt material var samlat ihop och godkänt av Mikael, kodades sidan till en funktionerande helhet.

”Vi ville ha en seriös o stark samarbetspartners som är tvåspråkig med god insyn hur de sociala medierna fungerar, samt att vi kollade runt vilka andra bolag som använde sig av era tjänster. De hade fina sidor snygg o stilren layout.

Vid ert första besök fick jag känslan av professionell bemötande, som satt i tills nya hemsidan var klar. Väldigt intressant och viktigt var när Saara besökte oss o vi gick igenom layouten o vi diskuterade igenom olika alternativ och lösningar.”

 

Mikael Petterson, Urbanfeeders

Hur skedde flytten av gamla hemsidan o e-post?
“Det förlöpte bra ni har ett kunnigt team som sköter om den biten. Vi behövde bara godkänna flytten så fungerade allt som nyckel i hand funktionen. Ny e-post startades upp o alla gamla e-mail flyttades från den gamla till den nya. 5 stjärnor av 5 möjliga”

 

www.urbanfeeders.fi

ANDRA REFERENSER

Copywriting / Facebook / Instagram / Social Media och Digitala paket

Bränding / Fotografering / Logo design

Bränding / Grafisk Design / Logo design

Behöver ni hjälp med att uppdatera era social media kanaler?
Vi är experter på branding och sociala medier och vi hjälper gärna er också! TA KONTAKT!