Webbsidor

Utgående från ert nuläge, era behov
och målsättningar erbjuder vi kreativa
lösningar som tar er framåt. Lösningar
som hjälper er att utvecklas, stärka
brandet och öka synligheten.

Utgående från ert nuläge, era behov och målsättningar erbjuder vi kreativa lösningar som tar er framåt. Lösningar som hjälper er att utvecklas, stärka brandet och öka synligheten.

Webbsidor

Seger planerar webbsidorna från början till slut. Vi kan hjälpa er med texterna, om ni inte önskar skriva själva. Texterna, rubrikerna och sidorna planeras så att de får bästa möjliga synlighet på google, m.a.o. så sökmotoroptimeras sidorna redan i planeringsstadiet. Fotona som visas på webbsidan är en stor del av helhetsintrycket som besökarna får, och vi rekommenderar att satsa på nya moderna och ljusa foton till er nya hemsida. Satsa hellre på 5 riktigt bra foton är att plocka in 10-15 olika gamlare foton. Med högkvalitativa foton förmedlar ni er expertis inom ert område samt stärker ert brand.

 

Genom att visa upp t.ex. en reklamfilm, produktpresentation eller en presentation av företaget så får ni besökarna att stanna 2,5 gånger längre på er webbsida. Vi hjälper er med både att planera och producera innehållet till videon.

 

Ifall ni inte vill påbörja projektet med att göra en helt ny webbsida är det också en stor fördel att förnya webblayouten. En ny designad webblayout med nya foton och förnyade fonter och sökmotoroptimerade texter, ger garanterat ett uppsving i er trafik till hemsidan.

 

Övriga tjänster som vi erbjuder till webbsidorna är nyhetsbrev, blogginlägg och resultatrapportering.

 

Tappa inte kunder pga. otydliga eller dåligt gjorda webbsidor.

Fotografering / Grafisk Design / SEO / Webbsidor

Facebook / Fotografering / Grafisk Design / Instagram / Konsultation / Nyhetsbrev / Print / SEO / Social Media och Digitala paket / Video / Webbsidor

Facebook / Fotografering / Grafisk Design / Instagram / SEO / Social Media och Digitala paket / Webbsidor

Fotografering / Grafisk Design / SEO / Webbsidor

Vill ni diskutera er marknadsföring? Förnya och öka kännedomen om ert brand?

Vi är experter på branding och sociala medier och vi hjälper gärna er också! TA KONTAKT!