Våra tjänster

Branding | Digital marknadsföring | Arbetsgivarbranding | Webbsidor | Video (läs mer om video här)

 

BRANDING

 

Ett brand byggs upp av många olika komponenter. Ett företags brand är känslan som uppstår hos en person när den tänker på företaget i fråga. Varje företag har ett brand, det är inget man kan hitta på. Vi på Seger Marketing hjälper våra kunder att bygga, modernisera och polera sina brand.

 

För att nå sina mål krävs strategisk planering. Alla komponenter i ett brand behöver passa ihop och stöda varandra. Vi på Seger Marketing bygger ett brand som är en fungerande helhet, och som genomsyrar hela företaget ända från anskaffningar till försäljning.

 

Vårt tillvägagångssätt och vårt tänk är modernt och utgår från design. Vi moderniserar våra kunders brand och satsar mycket på det visuella uttrycket och företagets sätt att kommunicera. Vi lyssnar till och analyserar våra kunders målgrupper. Vi producerar innehåll som är relevant och intressant.

 

Ett företag har bara ett ögonblick på sig att göra intryck, säkerställ därför ett lyckat resultat.

 

Brandworkshop
Visuellt uttryck
Fotografering & video
Webbsidor
Personbranding
Formulering av budskap
Marknadsförings- och kommunikationsplaner

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Sociala medier marknadsföring

 

Med hjälp av digital marknadsföring kan olika typer av publikationer och reklam riktas till olika målgrupper, såväl lokalt som globalt.

 

Vi på Seger Marketing optimerar våra kunders digitala marknadsföring så att största möjliga nytta från den givna budgeten uppnås. Det här åstadkommer vi genom att samla data från både webbsidor och sociala medier.

 

Vårt kunnande kring algoritmer, pixlar, sökmotoroptimering och analysverktyg hjälper oss att skapa kostnadseffektiv reklam för våra kunder.

 

Konsultation
Reklamer och kampanjer inom sociala medier

Remarketing
SEO
Google-reklam

Kvalitetsrevision av sökmotoroptimering
Analyser & rapporter

INNEHÅLLSPRODUKTION

 

Vi på Seger Marketing förevigar ögonblick, känslor och stämningar i uppdateringar på sociala medier, i nyhetsbrev och på webbsidor. Vi skapar intressant och äkta innehåll för olika kanaler och vi väcker intresset för ert företag hos konsumenterna.

 

Genom olika typer av uppdateringar kan företagets brand stärkas och nå allt fler människor.

 

När innehållsproduktionen är kontinuerlig kan man skapa och upprätthålla långvariga och värdefulla kundrelationer. Vi sköter innehållsproduktionen och hjälper på så sätt företag att blomstra då de får fokusera på det de gör bäst.

 

Planering
Skapa och publicera uppdateringar i olika kanaler
Storytelling
Textproduktion
Fotografering
Video
Kundbetjäning
Översättning
Nyhetsbrev
Kundbetjäning på sociala medier

Webinar

Ni sköter speaken, vi sköter tekniken.

 

Behöver du hjälp med att sätta ihop ett webinar eller videosändning?

 

Ibland kan man inte träffas alla på samma plats. Då kan ett webbinar vara på sin plats. Vi på Seger Marketing har en bred erfarenhet av webbinarer.

 

Finns ni på olika orter? Inget problem. Är ni inte ens i samma land? Det löser vi. För att få ett webbinar att gå ihop krävs många pusselbitar och vi ser till att helhetsbilden går ihop.

 

Vi erbjuder dig och ditt företag olika digitala lösningar och underlag enligt era behov, så att du kan fokusera på vad som verkligen är viktigt, nämligen ditt budskap!

 

Ett webinar eller videosändning kan göras på många olika sätt, och eftersom det är en snabbt växande trend kommer det också nya möjligheter hela tiden. De flesta av oss har säkert suttit i ett videomöte nångång via Skype, Teams, Zoom, Google Hangouts m.m. Men vill ta det till nästa nivå och få en mera levande upplevelse för deltagarna, ja då kan de vara bra med lite extra hjälp.

ARBETSGIVARBRANDING

Undvik brist på arbetskraft med ett starkt arbetsgivarbrand

 

Bristen på kompetent arbetskraft är redan i nuläget ett hinder för tillväxt inom många företag. Med enbart tidnings- eller nätannonsers når ert företag inte de mest motiverade och lämpliga arbetssökandena.

 

Sociala medier är ett utmärkt verktyg att bygga sitt arbetsgivarbrand med, då företaget där får synlighet på ett människonära och äkta sätt. Vi på Seger Marketing hjälper ert företag att skapa ett arbetsgivarbrand och innehåll till sociala medier som väcker intresse hos de yrkesmänniskor ni vill nå.

 

Arbetet med att hitta nya arbetstagare underlättas i och med ett omsorgsfullt bygge av arbetsgivarbrandet. Rekryteringsprocessen förkortas och resultatet av rekryteringsarbetet förbättras.

 

Konsultation

Bygg ett starkt arbetsgivarbrand på sociala medier-workshop
Skräddarsydda skolningar

 

Innehållsproduktion

Innehåll till sociala medier (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube…)

Innehåll till webbsidor
Rekryteringskampanjer på sociala medier

Rekryteringsvideon

WEBBSIDOR

 

Dagens moderna teknik erbjuder många olika möjligheter för att skapa webbsidor. Utmaningen ligger i att få ut maximal nytta av webbsidan. Branding och marknadsföring, innehållsproduktion, sökmotoroptimering, navigering, trafik och snygg layout är sådant som behöver vara väl genomtänkt innan publicering av webbsidan.

 

Allt detta bör planeras väl från början till slut, så att helheten stärker ert brand och besökarna får en bra helhetsbild av er, och så att tröskeln att ta kontakt är låg. När den nya webbsidan är publicerad bör den också uppdateras regelbundet och göras synlig. Trafik till webbsidan är A och O, för en snygg sida som ingen ser gör ingen nytta. Vi kan hjälpa er med allt detta.

 

Responsiv webbdesign med WordPress
Innehållsplanering / produktion
Fotografering / video
Copywriting / översättningar
Grafisk planering och layout
Produktion
Domainer och hosting
Uppdateringar
SEO
Sökmotorannonsering

Webbshop

 

 

Läs mer om VIDEOPRODUKTION här


KONSULTATIONER OCH UTBILDNINGAR

 

Vi utbildar och konsulterar företag, organisationer, team och läroanstalter med sociala medier och marknadsföring som teman.

 

Tack vare vår breda erfarenhet har vi en god förmåga att urskilja vilka kundernas behov är och hittar fungerande lösningar för att stärka deras marknadsföring och synlighet i sociala medier. Under konsultationerna hjälper och vägleder vi kunderna genom att dela med oss av våra egna erfarenheter och konkretiserar med exempel. Dessutom delar vi med oss av de senaste observationerna kring algoritmers funktionalitet samt hur reklam bäst utformas.

 

Efter våra konsultationer har våra kunder fått många nya idéer kring hur de kan stärka sitt brand, hur de kan bilda starkare band till den befintliga kundkretsen samt hitta nya målgrupper.

 

Facebook-utbildningar

Instagram-utbildningar
Utbildning kring arbetsgivarbranding
Google Analytics-utbildning

 

Kvalitetsrevision av sociala medier

Rådgivning gällande sociala medier

 

Marknadsföringskonsultation

 

För mera information om våra skolningar tryck här!

Ni har ett par sekunder
på er att göra ett första intryck…
Hur vill ni göra det?

 

Låt oss hjälpa er

 

 

 

Se referenser