VÅRA TJÄNSTER

Effektiv marknadsföring för ditt företag!

Vi drivs av att synliggöra och stärka företag. Vår mission är att skapa digitala upplevelser och innehåll som lägger sig på minnet. Genom kreativa lösningar, effektiv marknadsföring och branding strategier hjälper vi företag uppnå målsättningar. Vi är fullservice, och vi står för det. Att vi är lika bra på data som att jobba med branding och storytelling är vår styrka.

Söker ni en innovativ marknadsföringsbyrå som alltid vill ta er ett steg längre har ni kommit precis rätt. Tillsammans siktar vi mot seger!

Marknadsföring

Ett av Seger Marketings största expertisområden är resultatinriktad marknadsföring och synlighet på sociala medier för företag med både B2C och B2B kunder. Vi ser till att er strategi och ert innehåll står i direkt proportion till era målsättningar och er målgrupp. Vi erbjuder bland annat social media kampanjer, social media annonsering, Google Ads, kompletta månatliga social media paket för företag och innehållsproduktion till sociala medier.

Vi har lång erfarenhet inom videoproduktion och kan producera allt från reklamvideon, presentationsvideon till dokumentärer, konserter och TV reklamer. Webbinarer och livesändningar har blivit mer aktuella och är något vi specialiserat oss på.

En god förståelse för kunden samt planering är ett måste för en bra videoproduktion. Därför lägger vi stort fokus på att förstå de kunder vi jobbar med så att vi kan skapa en så trovärdig produkt som möjligt.

Fotografering

Ett visuellt snyggt foto bygger förtroende och stärker ditt företags varumärke. Vi gör bland annat produktfotograferingar, porträttfotograferingar, social media fotograferingar och tar nya foton till er webbsida. Vill ni ha professionella foton i studiomiljö har vi en fotostudio på vårt kontor i Vasa.

Webbsidor

Vi erbjuder fullservice webbsideproduktioner och upprätthållning av webbsidor. Vi skapar responsiva och användarvänliga hemsidor för företag och webbshoppar i Wordpress och WooCommerce med snygg design, smidig navigering och innehåll som får era besökare att stanna kvar. Vi installerar alltid Google Search Console och optimerar webbsidan för sökmotorer genom rubriker och bildtexter.

För att maximera nyttan av den nya webbsidan installerar vi Google Analytics för att ni ska kunna följa med trafikutvecklingen samt installerar en Facebook pixel.

WORKFLOW

VÅR FRAMGÅNGSFAKTOR ÄR SÄTTET VI ARBETAR PÅ

 

Segerfilosofin bottnar i ett ord: Creative support. Creative support andan betyder att vi jobbar i team för att ta fram de absolut bästa lösningarna för varje kundcase. Det här är möjligt tack vare vårt team på 14 experter där var och en har en unik egen expertis. Men Creative support filosofin är inte bara ett sätt för oss att jobba på, det är mer än så. Det är ett löfte till våra kunder. Det innebär hög kvalitet tack vare vår breda kompetens, men det innebär också att vi är våra kunders kreativa stöd. Vi konkretiserar, lägger upp strategier, tar er mot era målsättningar och förverkligar idéer. Med segerteamet som stöd och bollplank är allt möjligt.

Kick off & Mind The Gap

Så roligt med ett nytt projekt eller en ny kund! Alla samarbeten startar med ett planeringsmöte var vi lyssnar till kunden, ställer de rätta frågorna och identifierar behovet. Vi använder oss av Mind The Gap blanketter för att se till att allt som diskuteras under mötet förs vidare till alla producenter involverade i samarbetet.

Planering

Segerteamet tar projektet vidare och bollar idéer och tankar som sedan konkretiseras och presenteras för kunden. Vi använder oss bland annat av stylescapes, moodboards och innehållsplaner för att presentera idéer och tankar.

Produktion

Segerteamet producerar det innehåll som kommits överens om och korrigerar enligt kundens önskemål.

Resultat

Det färdiga materialet publiceras, levereras åt kund, presenteras, implementeras eller annonseras!