PALVELUT

 

Tehoa yrityksesi markkinointiin!

Haluamme vahvistaa yritysten brändiä ja lisätä niiden näkyvyyttä. Missiomme on luoda digitaalisia elämyksiä ja sisältöä, joka jää mieleen. Autamme yrityksiä pääsemään tavoitteisiinsa yhdistämällä ainutlaatuisella tavalla luovia ratkaisuja, tehokkaan markkinoinnin ja brändäyksen. Seger Marketing on todellakin täyden palvelun markkinointitoimisto. Vahvuutemme on siinä, että emme hallitse ainoastaan dataa vaan myös brändäyksen ja Storytellingin.

Jos yrityksesi etsii markkinointikumppania, joka vie teitä aina sekä eteen- että ylöspäin, olet löytänyt etsimäsi. Tähdätään yhdessä menestykseen!

 

Markkinointi

Yksi Seger Marketingin vahvimmista osaamisalueista on tuloshakuinen markkinointi ja B2B- sekä B2C-yritysten sosiaalisen median näkyvyyden lisääminen. Varmistamme, että strategianne ja sisältönne vastaavat tavoitteenasetteluanne ja kohderyhmiänne. Palveluvalikoimassamme on mm. sosiaalisen median kampanjoita ja mainontaa, Google Ads -palvelut sekä täydelliset sosiaalisen median sisältöpaketit yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa sosiaalisen median kanaviensa ylläpidon kokonaan meille.

Video

Meillä on vankka kokemus videotuotannoista. Tuotamme mainosvideoita, yritysesittelyitä, dokumentteja, konserttitaltiointeja ja TV-mainoksia. Lisäksi olemme erikoistuneet yhä suositummiksi tulleisiin webinaareihin ja live-lähetyksiin.

Onnistuneen videotuotannon taustalla on hyvä ymmärrys asiakkaan tarpeista ja paljon huolellista suunnittelutyötä. Panostammekin kovasti asiakassuhteisiimme, jotta varmasti ymmärrämme asiakkaan toiminnan ytimen ja voimme luoda niin uskottavan tuotteen kuin mahdollista.

Valokuvaus

Visuaalisesti vetoava valokuva rakentaa luottamusta ja vahvistaa yrityksen brändiä. Palveluihimme kuuluvat tuote- ja muotokuvaukset, sosiaalisen median kuvapankit ja nettisivukuvat. Vaasan toimistossa on valokuvausstudio studiokuvauksia varten.

Nettisivut

Tarjoamme täyden palvelun nettisivutuotantoja ja ylläpidämme nettisivujanne. Teemme responsiivisia ja käyttäjäystävällisiä nettisivuja ja verkkokauppoja Wordpress- ja WooCommerce-järjestelmissä. Panostamme tyylikkääseen ilmeeseen, helppoon navigointiin ja sisältöön, joka saa kävijän viihtymään sivuilla pidempään. Asennamme sivuille aina Google Search Consolen ja optimoimme otsikot ja kuvatekstit, jotta sivunne löydetään.

Google Analytics tulee myös käyttöönne, jotta voitte hyödyntää uudet sivunne parhaalla mahdollisella tavalla ja seurata liikennettä. Asennamme myös Facebook-pikselin tarvittaessa

WORKFLOW

MENESTYKSEMME SALAISUUS ON TAPAMME TYÖSKENNELLÄ

 

Seger-filosofia kiteytyy tähän sanapariin: Creative Support. Creative Support -henki tarkoittaa, että työskentelemme tiiminä löytääksemme jokaiselle asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut. Tiimissämme on 14 asiantuntijaa, joilla kaikilla on oma erityinen osaamisalansa. Creative Support ei ole ainoastaan työtapamme, vaan jotain paljon enemmän. Se on lupaus asiakkaillemme. Se tarkoittaa, että toimitamme korkealaatuisia palveluita laajan osaamisemme ansiosta ja olemme asiakkaamme luovana tukena. Pyrimme konkretiaan, laadimme strategioita, viemme yritystänne kohti tavoitteitanne ja teemme ideoistanne totta. Kun yrityksenne takana seisoo koko Seger-tiimi, mikä vain on mahdollista.

Kick off & Mind The Gap

Uudet asiakkaat ja projektit ovat aina mahtava juttu! Yhteistyömme alkaa suunnittelutapaamisesta, jossa kuuntelemme asiakasta, kysymme oikeat kysymykset ja tunnistamme asiakkaan tarpeet. Käytössämme on Mind The Gap -menetelmä, jotta tapaamisessa kerätty tieto siirtyy eteenpäin yhteistyössä mukana oleville tuottajillemme.

Suunnittelu

Seger-tiimi tarttuu toimeen ja ideoita ja ajatuksia pallotellaan. Kun ne konkretisoituvat, ne esitellään asiakkaalle. Tukena työssä käytämme Stylescapeja, Moodboardeja ja sisältösuunnitelmia, joiden avulla ideoiden hahmottaminen on helpompaa.

Tuotanto

Seger-tiimi tuottaa asiakkaan kanssa sovitun sisällön ja tekee tarvittaessa vielä muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Lopputulos

Valmis materiaali julkaistaan, toimitetaan asiakkaalle, esitetään, otetaan käyttöön tai laitetaan mainontaan!