Verkkosivut, verkkokaupat ja web-suunnittelu

Verkkosivusto on nykyään yksi tärkeimmistä digitaalisista kanavista yrityksellenne, ja on yleensä siellä missä yrityksesi antaa ensimmäisen vaikutelman potentiaaliselle asiakkaalle. Verkkosivustoa voidaan nykyään pitää yrityksen kasvona ulospäin, ja siellä on siksi tärkeä pystyä antamaan uskottavaa ja ammattimaista vaikutelmaa. Verkkosivupalvelujemme avulla rakennamme vankan perustan yrityksesi digitaaliselle läsnäololle.

Verkkopalvelut

Verkkosivustot

Rakennamme verkkosivumme Wordpressiin varmistaen, että saat nykyaikaisen ja reagoivan verkkosivuston, joka antaa ammattimaisen vaikutelman. Sivusto on luotu siten, että se on hakukoneoptimoitu ja mobiiliystävällinen.

Asiantuntijatiimimme ansiosta voimme myös luoda maailmanluokan sisältöä verkkosivustolle, jossa luomme tekstiä ja otamme uusia valokuvia.

Verkkokaupat

Oletko harkinnut alkaa myydä tuotteitasi ja palveluitasi verkossa? Autamme sinua luomaan verkkokaupan, joka sisältää kokonaisvaltaisen lähestymistavan strategiasta teknisiin ratkaisuihin. Verkkokauppamme on rakennettu WooCommerceen, joka on nykyään yksi maailman johtavista verkkokaupan alustoista.

Verkkokauppamme on rakennettu yrityksesi erityisten toiveiden, kuten toimitusvaihtoehtojen ja maksuratkaisujen, mukaan.

Aloitussivut

Autamme sinua luomaan aloitussivuja, jotka lisäävät liidien generointia ja myyntiä. Aloitussivu on käytännössä erillinen verkkosivu, joka on rakennettu tiettyjen avainsanojen ja tavoitteiden ympärille.

Asiantuntemuksemme avulla luomme aloitussivun, joka on suunniteltu yrityksenne erityistarpeiden mukaan.

Web-suunnittelu

Web-suunnittelupalvelujemme avulla autamme yritystäsi kehittämään graafisia ohjeita ja asetteluja sekä verkkosivustoille että sosiaaliseen mediaan. Toimimme myös alihankkijana eri verkkosivustoprojekteissa.

Onko sinulla suunnitelmia aloittaa uusi verkkosivustoprojekti?

Autamme teitä projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta ja projektinhallinnasta tekniseen tuotantoon.

Ota yhteyttä