Video och Webbinar – från idé till verklighet

Vi tar din idé och gör den till verklighet! Att jobba med oss ska kännas roligt, tryggt och bli en positiv upplevelse för företaget. Vi har en bred expertis. Vi ser till att din video blir så bra den bara kan bli. Dessutom ser vi till att den får den synlighet den förtjänar.

Våra videotjänster

Reklamvideo

En reklamvideo kan till exempel berätta om ert företags historia, visa upp en ny produkt eller visa vilket skönt gäng ni har på kontoret. Vi hjälper gärna till med att bolla fram idéer och att skapa ett manus. Efter det tar våra videoexperter och skrider till verket. Lights, camera, action!

Företagsvideo

En företagsvideo visar upp ert företag och passar perfekt för intern eller extern kommunikation. Vårt team ser till att inspelningen flyter på smidigt och att alla kan känna sig bekväma inför kameran. Det blir en rolig upplevelse för alla inblandade!

Eventvideo

Ordnar ni en personalfest, ett evenemang eller en kick-off? Fånga stämningen under evenemanget och visa upp er bästa sida, då ni trivs tillsammans! Vi filmar alla skratt och fina ögonblick, som du annars kanske hade missat. För att få allting att falla på plats väljer vi en passlig låt att sätta tonen med och självklart ingår musiklicensen.

Webbinar

Ibland kan man inte träffas alla på samma plats. Då kan ett webbinar vara på sin plats. Vi på Seger Marketing har en bred erfarenhet av webbinarer. Finns ni på olika orter? Inget problem. Är ni inte ens i samma land? Det löser vi. För att få ett webbinar att gå ihop krävs många pusselbitar och vi ser till att helhetsbilden går ihop.

Video för sociala medier

Men hur är det om jag bara vill skapa en kort video till vår Facebook eller Instagram och inte vet var jag ska börja? Det fixar vi också. Vi kan antingen vägleda dig eller skapa en video som känns som att ni skulle ha gjort den själva, minus huvudvärken.

Produktvideo

Marknadsför din produkt genom video. I vår studio så kan vi visa upp din skapelse från sina bästa sidor. Mat, dryck, kläder eller en hammare, allt lockar mera när det visas genom video!

”Att jobba med Seger Marketing är så enkelt och okomplicerat. Arbetet flöder bra och med ett passligt tempo under produktionen. Seger Marketing har stark yrkeskunskap och stolthet i det de gör vilket alltid avspeglar sig i slutresultatet. Ofta blir slutresultatet till och med bättre än man trott från början. Man känner en personlig trygghet och stöd från personalen och de bjuder alltid på en god arbetsmiljö.
Seger Marketing är mycket samarbetsvilliga och ser fördelen och möjligheter i att jobba med andra aktörer och skapa någonting bra tillsammans och det bästa tänkbara slutreslutatet!”

Triinu Varblane

International Business Developer
Technology Centre, Oy Merinova Ab

Hör av dig så gör vi din idé till verklighet!

Felix RantschukoffVideo Producer and Social Media Expert

felix@segermarketing.fi
050 540 7266

Jerry DahlProject Manager, Video & Webinar

jerry@segermarketing.fi
040 537 1935