Kaikki katsovat nyt videoita!

 

Eikä mikään ihme. Ne ovat helppoa ajanvietettä niin bussipysäkillä kuin kassajonossa.

Videot lumoavat tarinoilla, jotka voi kertoa 10 sekunnissa. Maailmoilla, jotka vaihtuvat silmänräpäyksessä. Kokonaisvaltaisuudella, joka menee katsojan ihon alle.

MUTTA näin käy ainoastaan siinä tapauksessa, että video on mielenkiintoinen ja herättää halun katsoa sen alusta loppuun.

 

Koska tylsän videon ohi voi hypätä yhdellä sipaisulla.

 

Me Seger Marketingilla tuotamme videoita, joita halutaan katsoa.

Kuuntelemme toiveenne, tutustumme tarinaanne, tavoitteisiinne ja kohderyhmiinne.
Tämän jälkeen rakennamme visuaalisesti jännittävän tarinan, jonka takia myöhästytään bussista tai menetetään paikka kassajonossa.

Haluatko saada videotuotantosi käyntiin? Ota yhteyttä!

Varaa aika videollesi nyt!

 

Ota yhteyttä Matiakseen puh. +35840 0708979

tai sähköpostitse matias@segermarketing.fi

FÖRETAGSVIDEO

Esittely
Tuotteet
Henkilöt
Haastattelu
Kesto: 1-2 min

REKLAMVIDEO

Luova
Tarinallinen
Brändäys
Aitous
Tunteet
Kesto: 0,5 – 2 min

SOMEVIDEO

Lyhyt
Nopea tuotanto
ACTION!
Herättää kiinostuksen
Sopii somekanaviin
Kesto: max 1 min

EVENTVIDEO

Yhteenveto
Vauhdikas
Tunteet
Musiikki
Kesto: 1-3 min

Webinaari

 

Puhukaa te, me huolehdimme tekniikasta.

 

Tarvitsetko apua webinaarin tai videolähetyksen toteuttamisessa? Joskus kaikki eivät pääse sinne, missä tapahtuu. Silloin käyttöön kannattaa ottaa webinaari. Seger Marketingilla on laaja kokemus webinaarien toteuttamisesta.

 

Toimitteko eri paikkakunnilla? Se ei ole meille ongelma. Vai oletteko peräti eri maissa? Sekin asia on ratkaistavissa. Webinaarin toteuttaminen koostuu pienistä osatekijöistä ja yksityiskohdista. Me varmistamme, että lopputulos on toimiva.

 

Tarjoamme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä digitaalisia ratkaisuja ja alustoja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen eli viestisi välittämiseen!Webinaari tai videolähetys voidaan toteuttaa monella eri tavalla, ja kysynnän kasvaessa uusia mahdollisuuksia syntyy koko ajan. Suurin osa meistä on varmasti istunut Skype-, Teams-, Zoom- tai Google Hangouts -kokouksessa jokusen kerran. Me kuitenkin viemme videokokoukset ammattimaisemmalle tasolle, jolloin kokemus on enemmän todellisuutta vastaava. Ja sen me osaamme.

”Vi upplevde redan från början ett genuint intresse av Jonny och Felix att möta våra behov och skapa den film vi eftersträvade. Under arbetets gång hade vi öppen och rak kommunikation från bägge sidor, där vi kunde drömma och de lyckades fånga den drömmen genom sin kunskap och expertis. Vi är jättenöjda med samarbetet och slutresultatet blev allt som vi kunnat önska oss

 

Charlotta Rosenlöf,
SFP: Verksamhetskoordinator i Österbotten

”Det var en glädje att jobba med SegerVideo. De har en professionell inställning till sitt arbete och behandlar kunden empatiskt och lyhört. Videon blev en produkt där olika element som bild, ljud och känsla samarbetar.
Vi kommer med säkerhet samarbeta igen.

 

Sari Somppi,
riksdagskandidat valet 2019

Ilmenikö kysymyksiä?
Ota yhteyttä!

Matias Rosström

0400708979

matias@segermarketing.fi

 

Project Manager

Jonny Huggare Smeds

0443222403
info@segermarketing.fi

 

Video Producer

Felix Rantschukoff

0505407266
info@segermarketing.fi

 

Video Producer

Opettele onnistuneen videon salaisuudet – 5 vinkkiä

Video-oppaamme on nyt julkaistu – hyödynnä onnistuneen videotuotannon käytänteet.

Oppaassa olevien vinkkien kautta saatat yrityksesi kohti onnistuneita tavoitteita paremmin.

Lanseeraamme suositun videokampanjamme uudelleen!

 

Yritysvideo, mainosvideo tai video sisäiseen viestintään; liikkuva kuva välittää viestin. Viime kevään videokampanjamme sai paljon positiivista palautetta, joten päätimme lanseerata kampanjan uudelleen!

VIDEO NYT KAMPANJAHINTAAN 1490 € + alv

Kampanja voimassa 1.9 – 30.9.2020

(normaalihinta alkaen 1990€ + alv)

Hintaan sisältyy suunnittelu, kuvauspäivä, leikkaus ja tekstitys yhdellä kielellä.

Hinta on voimassa kuvauksissa Pohjanmaalla. Pohjanmaan ulkopuolella hintaan lisätään matkakulut ja mahdolliset majoituskustannukset.

 

Tartu tilaisuuteen nyt! Kuvauspäivän voi toteuttaa myöhemmin syksyllä, mutta tee varaus jo nyt ja niin tarjoamme teille videon kampanjhintaan!

 

Hyvä video ansaitsee näkyvyyttä. Ladatkaa uusi videonne nettisivuillenne ja sosiaalisen median kanaviinne. Kohdennetulla mainonnalla tavoitatte videollanne uusia potentiaalisia asiakkaita. Meiltä löytyy videoammattilaisten lisäksi myös digitaalisen markkinoinnin ammattilaisia, jotka mielellään auttavat teitä tavoittamaan ihmisiä ja asiakkaita uudella videollanne.