Hemsidor, webbutiker och webbdesign

Din hemsida är idag en av viktigaste digitala kanaler för ert företag och det är oftast här ditt företag visar upp sitt första intryck ut mot potentiella kunder. En hemsida kan idag anses som företagets ansikte utåt och här gäller det att kunna visa upp ett trovärdigt och professionellt intryck. Med hjälp av våra hemsidetjänster bygger vi en upp en stabil grund för ditt företags digitala närvaro.

Webbtjänster vi erbjuder

Hemsidor

Vi bygger våra hemsidor i Wordpress där vi ser till att du får en modern och responsiv hemsida som ger ett professionellt intryck. Hemsidan skapas så att den är sökmotoroptimerad och mobilanpassad.

Tack vare vårt team av experter kan vi även skapa innehåll av världsklass till hemsidan där vi både skapar text och tar nya foton.

Webbutiker

Har du tankar på att börja sälja dina produkter och tjänster online? Vi hjälper dig att skapa en webbutik som omfattar ett helhetstänk, allt från strategi till tekniska lösningar. Våra webbutiker byggs i WooCommerce, som idag är en av de ledande e-handelsplattformerna i världen.

Våra webbutiker byggs enligt ditt företags specifika önskemål, exempelvis fraktalternativ och betalningslösningar.

Landningssidor

Vi hjälper dig att skapa landningssidor som ökar din leadgenerering och försäljning. En landningssida är i praktiken en separat webbsida som byggs upp kring specifika sökord och målsättningar.

Med hjälp av vår expertis skapar vi en landningssida som är utformad enligt ert företags specifika behov.

Webbdesign

Med våra webbdesign tjänster hjälper vi ditt företag att ta fram grafiska riktlinjer och layouter för både hemsidor och sociala medier. Vi jobbar även som underleverantör till olika webbsideprojekt. 

Har ni planer på att starta upp ett nytt webbsideprojekt?

Vi hjälper er i projektets alla skeden, allt från planering, projektledning till teknisk framställning.

TA KONTAKT