Koulutukset


Koulutuksemme ovat kuin pieni tyky-päivä. Nauramme, keskustelemme ja opimme uutta yhdessä. Seger Marketingin suositut workshopit ratkaisevat mahdolliset haasteenne, oli kyse sitten sisällöntuotannosta, sosiaalisen median alustoista, brändistä tai markkinoinnista. Voit myös tilata jonkun meistä puhujaksi teidän tapahtumaanne!

MILLOIN VALITA KOULUTUS?


Ontuuko sisällöntuotanto, puuttuuko inspiraatio vai uupuuko koko strategia? Ei hätää, olet oikeassa paikassa!

Koulutus tai workshop on mainio tapa ottaa uusi kanava haltuun, herätellä tiimin luovuutta ja innokkuutta tai muuten vaan oppia uutta sisällön ja markkinoinnin maailmasta.

Me Segerillä olemme tottuneita koulutuksen vetäjiä. Koulutamme niin pienyrittäjiä kuin suurempiakin yrityksiä heidän tarpeensa huomioiden. Koulutus kestää noin 2-4 tuntia asiakkaan tarpeista riippuen.

“Workshopissa parhainta on se, että opimme toisistamme. Me Segerillä tiedämme miten kanava toimii, kun taas asiakas on asiantuntija omalla alallaan. Workshopin aikana luomme yhteisen perustan, jonka ympärille rakennamme esimerkiksi uuden kanavan. Tämä helpottaa kaikkien työtä.”

TikTok-Workshop


TikTok-workshop on täydellinen startti yrityksenne TikTok-tilin lanseeraamista varten! Suositusta TikTok-workshopistamme saatte kaikki työkalut, mitä tarvitsette onnistuaksenne. Räätälöimme sisällön asiakkaiden tason ja tarpeiden mukaan. Lähtökohdista riippuen luomme kokonaisuuden, joka kestää noin 2–4 tuntia.

Ennen workshopia seuraamme trendejä ja suunnittelemme strategioita, jotka auttavat teitä pääsemään alkuun ja löytämään sopivan tonaliteetin TikTokissa. Keskustelemme suositusta sisällöistä käyttäen esimerkkejä yksityishenkilöiden ja yritysten tileiltä. Uppoudumme myös TikTokin käyttämiseen, jos haluatte oppia applikaation toiminnasta. Workshopin jälkeen olette valmiita ryhtymään toimeen joko meidän kanssa yhteistyössä tai itsenäisesti.

Aloi­tusworks­hop


Odottaako uuden alustan valloittaminen? Segerin kanssa homma käy helposti. Käymme sovelluksen perusteet läpi ja luomme yhdessä teille sopivan strategian. Saatte myös vinkkejä sisällöntuotantoon. Luomme perustan, minkä ympärille teidän on helppo lähteä tekemään teidän näköistä sisältöä.

Alustat: TikTok, Instagram, Threads, LinkedIn, Facebook, Snapchat

Some-koulutus


Kokonaisvaltainen koulutus, missä käymme haluamanne alustat läpi. Keskustelemme somealustojen eroavaisuuksista, eri kohderyhmistä, sekä siitä, miten esimerkiksi eri-ikäisille tulisi viestiä. Some-workshop sopii erinomaisesti esimerkiksi joukolle pienyrittäjiä.

Kon­sul­taa­tio


Tämä vaihtoehto on yrityksille, jotka kaipaavat vinkkejä, palautetta ja sisältöideoita. Konsultaation aikana saatte arvokasta palautetta sisällöstänne ja vinkkejä, miten kanavaa voisi kehittää entisestään. Pallottelemme ajankohtaisia teemoja yhdessä ja vastaamme kaikkiin teidän kysymyksiin.

Konsultaatio sopii yrityksille, jotka luovat itse sisältönsä jonkinlaisen suunnitelman mukaisesti. Mikäli mietitte, miten haluatte yrityksenä viestiä tai mikä äänensävy sopii valittuun kanavaan, niin suosittelemme kattavampaa workshopia.

Tilaa Seger Marketingin asian­tun­ti­ja puhujaksi


Tiedämme mitä teemme, emmekä pelkää suuria ja vaikeitakin yleisöjä. Innostamme, herätämme ja motivoimme yleisön kun yleisön – kolmikielisesti: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.