Missiomme on tukea kehittyviä yrityksiä vahvistamalla heidän digitaalista läsnäoloansa ja brändiä. Visiomme on yhteiskunta, jossa yritykset luovat kestäviä asiakassuhteita avoimen ja läpinäkyvän viestinnän kautta. Pyrimme siihen, että asiakas tuntee jokaisen kuluttamansa tuotteen ja palvelun taustan.

Toteutamme visiomme pitkäaikaisilla kumppanuuksilla, missä varmistamme että asiakkaamme ovat digitaalisen näkyvyyden eturintamassa innovatiivisten ratkaisujen sekä uusimpien teknologioiden ja trendien tuntemuksen avulla.

Meistä


Seger Marketing perustettiin vuonna 2016 Pohjanmaalla. Ensimmäisten vuosien aikana Seger Marketing kasvoi suosituksi mainostoimistoksi Pohjanmaalaisten yritysten keskuudessa tarjoten monipuolisia digitaalisia palveluita. Muutama vuosi myöhemmin, tarkemmin elokuussa 2019, HSS Media huomasi Seger Marketingin ja osti osan yrityksestä. Samana vuonna Vaasan avattiin tämänhetkinen toimistomme osoitteeseen Pitkänlahdenkatu 35. Kesällä 2021 HSS Media lunasti loputkin Seger Marketingin osakekannasta. 

Viimeisen vuoden aikana liiketoiminta on laajentunut Pohjanmaan ulkopuolelle ja Seger Marketing on astunut valtakunnalliselle pelikentälle. Nykyään Seger Marketing on yksi niistä harvoista markkinointitoimistoista, joka on erikoistunut yritysten TikTok-markkinointiin. 

Toteutamme suuria visiota pohjalaisia juuriamme kunnioittaen. Välitämme asiakassuhteistamme ja haluamme tehdä laadukasta työtä. Tiimimme koostuu motivoituneista asiantuntijoista, joka näkyy jokapäiväisessä työssämme. Lämpimästi tervetuloa käymään toimistollamme – kahvipannu on kuumana! 

Palvelumme


Digitaalinen markkinointi
Digitaalisen markkinoinnin avulla varmistamme, että yrityksesi nähdään ja kuullaan sellaisena kuin sen kuuluukin – alustasta riippumatta. Olipa kyse sitten TikTok, Facebook, Instagram, Youtube, Google Ads, LinkedIn tai Snapchat markkinoinnista, niin me hoidamme sen. Voit luottaa siihen, että teemme työmme huolellisesti ja asiakaslähtöisesti. Olemme sisällön asiantuntijoita ja sisältömme tavoittavat kohderyhmät joko pienempien mainoskampanjoiden tai laajempien markkinointikampanjoiden avulla.  

Videot & webinaarit
Jokainen idea kaipaa toteuttajan ja ne hulluimmat ovat erikoisalaamme. Videotiimimme avulla voit luottaa siihen, että lopputuote vastaa yrityksesi visiota. Olemme tehneet kaikkea TV-mainoksista yritysvideoihin ja webinaareihin, jopa urheilugaaloja. Otammekin mielellämme vastaan kaikki tapahtumakuvauksista yksinkertaisempiin tuotevideoihin ja sosiaalisen median sisältöihin. Jos kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa, niin mitä kaikkea video voikaan kertoa?

Tar­koi­tuk­sem­me


Tiimi