Social Media Management


Vahvista yrityksesi läsnäoloa, brändiä ja asiakkaiden si­tou­tu­nei­suut­ta so­si­aa­li­ses­sa mediassa.


Sosiaalisen median kanavien hallinnointi ei ole mitään rakettitiedettä, mutta se vaatii suunnitelmallisuutta ja ennen kaikkea aikaa. Sosiaalisen median palvelumme muodostavat osan kokonaisvaltaisesta strategiastamme ja käytännön menetelmistämme, joiden tavoitteena on saada asiakkaidemme tuotteet ja palvelut paremmin esille.

Suunnittelu


Mitä tuotteita tai palveluita tulee näkyä kanavissanne? Mikä on teidän punainen lanka? Suunnittelemme yhdessä teidän kanssa visuaalisen identiteetin, sisällön ja tonaalisuuden sosiaalisen median kanavissanne.

Si­säl­tö­ka­len­te­ri


Hiomme sisällön kokonaisuudeksi ja tuotamme tekstejä (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi). Kokoamme sisältökalenterin joka sisältää optimaalisimmat julkaisuajankohdat.

Julkaisu


Julkaisemme sisältökalenterin mukaan. Konkreettinen raportti laaditaan kahden kuukauden välein.

Tarjoamme si­säl­lön­tuo­tan­toa seuraaviin kanaviin


Facebook


Facebookilla on tällä hetkellä 4,1 miljoonaa käyttäjää Suomessa ja yli 2,8 miljardia käyttäjää maailmanlaajuisesti. Käyttäjistä 400 miljoonaa kuuluu johonkin Facebook-ryhmään. Facebook soveltuu sekä B2B- että B2C-markkinointiin ja on täydellinen kanava brändin tunnettuuden lisäämiseen, yhteisön luomiseen sekä tietyn kohderyhmän tavoittamiseen Facebook-mainonnan avulla.

Instagram


Instagram on yrityksenne virtuaalinen näyteikkuna. Instagram-käyttäjistä 90 % seuraa vähintään yhtä yritystiliä. Luomme yrityksellenne visuaalisesti houkuttelevan kuvavirran, joka vahvistaa brändiänne, sanomaanne ja äänensävyänne.

LinkedIn


LinkedIn on maailman suurin ammatillinen verkostoitumisalusta. Luomme sivullenne informatiivista ja kiinnostavaa sisältöä, joka vahvistaa yrityksenne brändiä ja työnantajabrändiä sekä tuottaa liidejä.

Säästäkää aikaa ja keskittykää ydin­toi­min­taan­ne.


Ulkoistakaa markkinointinne meille!