Di­gi­taa­li­nen mark­ki­noin­ti

Strategisen digimarkkinoinnin avulla saat lisää liikennettä ja myyntiä, sitoutuneisuutta tai liidejä. Teemme kohdistettua mainontaa mm. Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa ja Googlessa.

Di­gi­taa­li­nen mark­ki­noin­ti


Youtube

TV on nykyään yhtä kuin Youtube. Sen kautta tavoitat potentiaalisia asiakkaita ja saat heidät toimimaan haluamallasi tavalla. Youtubella on noin 4,6 miljoonaa käyttäjää Suomessa.

Facebook

Käytämme Facebookin mainostyökalua Facebook- ja Instagram-mainonnassa. Hyödynnämme strategioita sekä Retargeting- ja Dynamic Ads -menetelmiä nostaaksemme sivustonne tai verkkokauppanne liikennettä ja konversioastetta. Facebookilla on noin 2,4 miljoonaa käyttäjää Suomessa.

Instagram

Instagram on yrityksesi virtuaalinen näyteikkuna. Mainonta Instagramissa auttaa yritystäsi sitouttamaan tietyn yleisön. Tehokkaan mainonnan avulla luomme liikennettä, liidejä ja myyntiä yrityksellesi. Instagramilla on noin 2,3 miljoonaa käyttäjää Suomessa.

LinkedIn

Hyvin suunnitellun Lead Generation -strategian avulla tavoitamme tärkeimmät päätöksentekijät ja ohjaamme heidät suoraan myyntifunnelin läpi. LinkedInillä on 1,7 miljoonaa käyttäjää Suomessa.

Snapchat

Lisäämme Snapchatin mainostyökalun avulla tietoisuutta yrityksestänne ja kiinnostusta tuotteitanne tai palveluitanne kohtaan sekä hyödynnämme konversioita. Snapchatilla on noin 1,8 miljoona käyttäjää Suomessa.

Tiktok

Liity nopeimmin kasvavan sosiaalisen median kanavan käyttäjäksi! Nostamme esiin brändinne huumoripuolen ja ainutlaatuisuuden teille räätälöidyn TikTok-strategian avulla. Sitä kautta saatte viestinne perille todella sitoutuneelle TikTok-käyttäjäkunnalle. TikTokilla on noin 1,8 miljoonaa käyttäjää Suomessa.

Are you ready to be seen?