Di­gi­taa­li­nen mark­ki­noin­ti

Strategisen digimarkkinoinnin avulla saat lisää liikennettä ja myyntiä, sitoutuneisuutta tai liidejä. Pyrimme markkinointistrategiallamme siihen, että aikaväli tutustumisen ja ostopäätöksen välissä olisi mahdollisimman lyhyt. Teemme kohdistettua mainontaa mm. Facebookissa ja Instagramissa.

Di­gi­taa­li­nen mark­ki­noin­ti


Facebook

Käytämme Facebookin mainostyökalua Facebook- ja Instagram-mainonnassa. Hyödynnämme strategioita sekä Retargeting- ja Dynamic Ads -menetelmiä nostaaksemme sivustonne tai verkkokauppanne liikennettä ja konversioastetta. Facebookilla on 4,1 miljoonaa käyttäjää Suomessa ja 2,8 miljardia käyttäjää maailmassa.

Instagram

Instagram on yrityksesi virtuaalinen näyteikkuna. Mainonta Instagramissa auttaa yritystäsi sitouttamaan tietyn yleisön. Tehokkaan mainonnan avulla luomme liikennettä, liidejä ja myyntiä yrityksellesi. Instagramilla on Suomessa 2,9 miljoonaa käyttäjää ja 1,3 miljardia käyttäjää maailmanlaajuisesti.

LinkedIn

Hyvin suunnitellun Lead Generation -strategian avulla tavoitamme tärkeimmät päätöksentekijät ja ohjaamme heidät suoraan myyntitunnelin läpi. LinkedInillä on 1,4 miljoonaa käyttäjää Suomessa ja 756 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Snapchat

Lisäämme Snapchatin mainostyökalun avulla tietoisuutta yrityksestänne ja kiinnostusta tuotteitanne tai palveluitanne kohtaan sekä hyödynnämme konversioita. Snapchatilla on 1 miljoona käyttäjää Suomessa ja 514 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Tiktok

Liity nopeimmin kasvavan sosiaalisen median kanavan käyttäjäksi! Nostamme esiin brändinne huumoripuolen ja ainutlaatuisuuden teille räätälöidyn Tiktok-strategian avulla. Siten saatte viestinne perille todella sitoutuneelle Tiktok-käyttäjäkunnalle. Tiktokilla on 443 2000 käyttäjää Suomessa ja 732 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Youtube

TV on nykyään yhtä kuin Youtube. Sen kautta tavoitat potentiaalisia asiakkaita ja saat heidät toimimaan haluamallasi tavalla. Youtubella on 3,9 miljoonaa käyttäjää Suomessa ja 2,3 miljardia käyttäjää maailmassa.

Are you ready to be seen?